Cum spun braziliencele "adio" celulitei si alte secrete de frumusete ale femeilor din intreaga lume

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 20:50
11304 citiri
Cum spun braziliencele "adio" celulitei si alte secrete de frumusete ale femeilor din intreaga lume
Foto: perfecte.ro

O piele frumoasa, parul si unghiile bine ingrijite nu sunt neaparat sinonime cu portofele mai usoare si ore pierdute in saloanele de infrumusetare.

Publicatia Times of India scoate la iveala o compilatie a unor tehnici de infrumusetare uimitoare din intreaga lume. Nu numai ca sunt interesante, dar sunt si complet naturale.

Cearcanele - ce recomanda femeile spaniole

Multe dintre femei au incercat mastile cu felii de castravete pentru a indeparta cearcanele din jurul ochilor, poate chiar o serie de creme speciale. Femeile spaniole folosesc insa mastile cu felii de cartofi taiati foarte subtiri, pe care le asaza peste ochi.

Pastrate timp de zece minute, se poate observa cum pielea lumineaza si albastrul de sub ochi se reduce considerabil.

Cum spun "adio" celulitei braziliencele

Celulita este stresul oricarei femei si se pare ca nu exista nicio modalitate de a scapa de ea definitiv. O metoda inedita a femeilor brazilience de alupta cu aceasta este de a folosi nisipul. Masarea corpului cu nisipul uscat reprezinta o metoda naturala si foarte eficienta de a spune "adio" celulitei.

Elixirul grecoaicelor pentru buze

Femeile din Grecia folosesc uleiul de masline pentru a calma si repara buzele crapate. Acesta este cel mai bun tratament pentru a vindeca pielea uscata si iritata. De asemenea, poate trata anumite afectiuni ale pielii. Uleiul va face buzele sa straluceasca frumos in cel mai scurt timp.

Secretul anti-imbatranire al chinezoaicelor

Vrei o piele care sfideaza problemele legate de varsta? Ceaiul alb chinezesc este recunoscut pentru proprietatile anti-imbatranire, protejand pielea de radicalii liberi. Chinezoaicele beau de secole ceai, recunoscut pentru proprietatile antioxidante si diuretice.

Tratamentul australian impotriva matretii

Suferi de pe urma matretii? Aceasta poate fi o problema serioasa; nu numai ca face scalpul nesanatos, dar poate afecta si cresterea parului si provoaca pierderea lui.

Poti adauga insa cateva picaturi de ulei de eucalipt sau ulei de arbore de ceai in samponul obisnuit. Acesta este un truc foarte simplu pentru a scapa de matreata. Masarea scalpului cu cateva picaturi de ulei va produce o reala schimbare.

Metoda scandinava de ingrijire a pielii

Nu intamplator scandinavele au fost considerate printre cele mai frumoase femei din lume. Sunt renumite pentru pielea fara cusur si pentru faptul ca imbatranesc gratios. Apa joaca un rol esential in regimul de ingrijire a pielii, apa de izvor consumata in cantitate mare, impreuna cu tratarea fetei cu aceasta.

Aburii din timpul dusului ajuta la deschiderea porilor si indepartarea impuritatilor depuse. Puteti folosi, de asemenea, un prosop cald pentru a acoperi fata pentru cateva minute, in acelasi scop. Apoi recurgeti la stropirea fetei cu apa rece ca gheata. Apa rece inchide porii si intareste pielea. De asemenea, ajuta la eliminarea pungilor.

Modelul dominican al ughiilor puternice

Care este secretul unghiilor super-puternice ale femeilor din Republica Dominicana? Usturoiul! Acesta este modul natural de a intari unghiile. Ai nevoie de cateva graunte de usturoi bine pisat, care se adauga in sticluta de lac de unghii. Se lasa acolo timp de sapte - opt zile, si apoi se picteaza unghiile cu acest amestec, care, desi initial miroase, este un pret mic de platit pentru a scapa de unghii casante.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Metode infrumusetare mapamond, #tehnici simple infrumusetare, #ingrijire naturala piele unghii par, #trucuri frumusete lume, #sfaturi ujmghii puternice , #frumusete