De ce un numar tot mai mare de persoane apeleaza la marirea sanilor cu implant de silicon?

Advertorial
Miercuri, 27 Martie 2019, ora 13:43
6615 citiri
De ce un numar tot mai mare de persoane apeleaza la marirea sanilor cu implant de silicon?
Foto: Pixabay.com / CC0 Creative Commons

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca in special vedetele au apelat la un numar considerabil de operatii estetice, printre care si marirea sanilor cu implant de silicon, pentru a arata mai bine si pentru a-si modela corpul in functie de propriile standarde de frumusete.

Uneori rezultatele chiar arata bine in timp ce atunci cand interventiile sunt exagerate, efectele au tendinta sa nu fie tocmai estetice. Dr Panturu este locul ideal unde pot fi facute astfel de operatii estetice si se va tine cont de fiecare data de dorintele clientului.

Fiecare persoana care apeleaza la serviciile clinicii va fi informata in prealabil si va primi toate sugestiile si sfaturile necesare pentru a alege cantitatea de silicon, spre exemplu, care sa genereze un efect pozitiv. Daca insa persoana in cauza vrea o cantitate mai mare si isi asuma aspectul final, decizia ii apartine in totalitate.

Exista mai multe motive pentru care femeile apeleaza la marirea sanilor, dar cel mai des este invocat motivul estetic.

Marirea sanilor cu implant de silicon - aspect

Dupa o anumita varsta, sanii au tendinta de a se lasa, in mare parte pentru ca gravitatia isi arata efectele, in special in cazul sanilor mari, dar si pentru ca musculatura nu mai este la fel de ferma. In aceste cazuri se recomanda marirea sanilor cu implant de silicon.

Femeile care tin foarte mult la aspectul lor fizic vor fi deprimate sa constate ca sanii nu mai au aceeasi pozitie ferma din tinerete si pentru o stare de bine si mai multa stima de sine se apeleaza la o astfel de operatie.

Dr Panturu - standarde fizice

In special tinerele isi stabilesc anumite standarde fizice si, pe masura ce se dezvolta, pot descoperi ca este mult pana cand vor ajunge sa arate ca vedeta preferata, de exemplu. Uneori este aproape imposibil fara putin ajutor, deoarece fiecare persoana este diferita si constructia fiecarui corp este particulara.

Astfel se apeleaza la marirea sanilor cu implanturi de silicon. Dr Panturu este clinica de unde fiecare persoana pleaca multumita de noul aspect obtinut. Sunt persoane care au sanii foarte mici din nastere si vor ramane asa din cauze genetice. Aceste persoane pot dezvolta frustrari si pot ajunge sa isi urasca efectiv propriul corp.

Aceste lucruri se vad in special in relatiile cu ceilalti, iar persoanele complexate sunt in general introvertite, refuza sa poarte costume de baie sau sa se afiseze in public cu tricouri si bluze ceva mai decoltate. In timp problema se acutizeaza si sunt influentate relatiile interpersonale, relatiile de serviciu si relatiile de familie.

Aceasta problema poate fi depasita cu usurinta apeland la o clinica, asa cum este cea de mai sus, pentru un implant.

Operatia de marire de sani cu implanturi din silicon nu este complicata si nu prezinta riscuri. Inainte de operatie, fiecare pacienta va trebui sa faca un set de analize pentru a determina starea generala de sanatate, eventualele afectiuni de care sufera si alti parametri care pot influenta negativ succesul unei operatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#marire sani implant silicon , #frumusete