De Sarbatori, Farmec vine cu seturi cadou pentru cei dragi

Advertorial
Marti, 11 Decembrie 2018, ora 13:30
16217 citiri
De Sarbatori, Farmec vine cu seturi cadou pentru cei dragi

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, anunta lansarea pachetelor speciale de sarbatori, ce cuprind cele mai apreciate si recent lansate produse din portofoliul companiei.

Seturile in editie limitata sunt create pentru a-i surprinde pe cei dragi si sunt disponibile in 25 de variante diverse, ce includ produse ale gamelor: Doina, Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Hyaluron C, Gerovital Plant, Gerovital H3 Men, Gerovital H3 Classic si Farmec Argan Plus.

"Farmec este o companie de referinta in segmentul cosmetic, produsele noastre fiind integrate in ritualurile zilnice de frumusete ale consumatorilor. Increderea reciproca pe care am dezvoltat-o cu consumatorii nostri ne-a motivat substantial sa indeplinim nevoile lor si sa ne aliniem tendintelor de consum din perioada sarbatorilor. Astfel, in fiecare an, incercam sa le rasplatim devotamentul si sa ii surprindem cu pachete care vin sa le usureze procesul de cumparaturi, oferindu-le solutii atractive pentru cadouri", a declarat Claudia Palacian, Manager de Produs Farmec.

Seturile pentru sarbatori sunt destinate ingrijirii tenului, parului si corpului si aduc consumatorilor discount-uri promotionale sau produse si accesorii oferite cadou.

Caseta Gerovital H3 Hyaluron C include o crema antirid de zi, bogata in acid hialuronic pur si lipozomal, Niacinamida si Vitamina C si un gel de dus Full of Energy care ii ofera pielii un boost de energie. La cumpararea acestui pachet, consumatorii beneficiaza de un discount promotional.

De asemenea, din gama castigatoare la Premiile Piata din acest an, este disponibila si o borseta compusa din crema antirid de zi si apa micelara, produse cu un efect intensiv de hidratare.

Din gama Gerovital H3 Evolution sunt disponibile 3 casete si o borseta, compuse din produse cosmetice destinate ingrijirii zilnice, precum creme antirid, creme hidratante, produse de curatare a pielii, deodorante si geluri de dus. Fiecare caseta si borseta beneficiaza de un cadou.

Kit-ul de calatorie Minitravel contine un deodorant antiperspirant Fresh din gama Gerovital H3 Classic, o pasta de dinti din gama Aslamed, un sampon cu jojoba din gama Argan Plus si cadou doua plicuri de crema antirid de zi din gama Gerovital H3 Hyaluron C.

Din gama completa de ingrijire pentru barbati, Gerovital H3 Men, sunt disponibile 3 casete si 3 borsete care includ produse pentru fata si corp, sampoane, deodorante, produse pentru si dupa barbierit, care curata eficient, hidrateaza optim si ofera o senzatie de confort.

Producatorul clujean ofera si pachete speciale ale brandurilor Doina, Argan Plus, Gerovital H3 Classic si Gerovital Plant, cu oferte si cadouri inedite. La caseta Argan Plus, cadoul pregatit este o bentita de par neagra.

Toate seturile speciale sunt disponibile pe site-ul www.farmec.ro, in magazinele de brand Farmec si Gerovital, precum si in hypermarketuri, supermarketuri si magazinele de specialitate din tara.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc - ramane un brand emblema pentru Romania.

Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are certificare internationala GMP si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari.

In decembrie 2018, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate in Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara si 16 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti (3 magazine), Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea si Ramnicu Valcea.

Pentru a fi la curent cu noutati legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialistilor, surprize si concursuri, puteti urmari conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania

Instagram: www.instagram.com/farmec/

Site si magazin online: www.farmec.ro

Site campanie Unirea la Feminin: www.unirealafeminin.ro

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#casete Sarbatori Farmec, #produse Farmec, #produse Gerovital , #frumusete