Exercitii faciale simple pentru a arata mai tanara

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 16:45
8414 citiri
Exercitii faciale simple pentru a arata mai tanara

Daca doresti sa iti tonifici pielea fetei, dar iti este teama sa apelezi la operatii estetice sau pur si simplu nu esti adepta acestei proceduri, poti incerca o varianta mult mai naturala, si anume exercitiile faciale.

Pentru fiecare grupa de muschi a fetei exista diferite miscari pe care le poti face, potrivit Ehow:

Sprancene: la fel ca ochii, pielea din jurul lor este extrem de delicata, mai mult decat in oricare alta zona a corpului. Din pacate, din aceasta cauza are tendinta sa se rideze mai repede, fapt ce iti va adauga ani buni pe chip.

Foloseste-ti degetele pentru a-ti ridica sprancenele cat de sus cu putinta, fara sa ajungi la limita la care sa te doara si incearca sa micsorezi ochii. Mentine pozitia aceasta timp de 30 de secunde si repeta de 5 ori.

Ochi: in ceea ce priveste celelalte zone sensibile din jurul ochilor, iti poti pune mainile fiecare pe cate o tampla si inchide ochii de 5 ori, rapid. Alta modalitate este sa tii ochii inchisi si sa privesti spre inainte, fara sa deschizi pleoapele. Repeta miscarea de 5 ori.

Frunte: fruntea este si ea o zona foarte predispusa la riduri, mai ales zona dintre sprancene. Foloseste-ti tot degetele pentru a-ti trage sprancenele in jos de data asta, ca si cand ai vrea sa le cobori mai jos de ochi, repetand miscarea de 5 ori.

Poti face si alt lucru: stai jos in pat, cu fata spre tavan, tinand ochii larg deschisi si sprancenele cat de ridicate poti. Miscarile trebuie sa fie destul de lente si sa fie repetate de 10 ori, relaxandu-te dupa fiecare in parte.

Buze: buzele sunt destul de usor de tonifiat, putand incepe pur si simplu cu ele usor tuguiate, incercand sa le ridici pana iti atingi nasul si mentinand pozitia pentru 5 secunde. Iti poti tine buzele si foarte aproape de dinti si sa presezi ca si cand ai vrea sa musti din ceva, zambind cat de mult poti, fara sa-ti deslipesti buzele una de alta. Dupa 5 secunde tine-le ca si cand ai vrea sa saruti pe cineva pentru alte 5 minute. Poti face 10 repetari.

Obraji: obrajii reprezinta un motiv de ingrijorare pentru multe femei, mai ales cele care isi doresc pometi cat mai proeminenti cu putinta. Muschii acestora se lasa odata cu anii, pielea devenind terna si ridata. Intai adopta o pozitie corporala dreapta si relaxata si priveste inainte. Apoi tine buzele tuguiate ca si cand ai vrea sa te strambi la cineva, concentrandu-te sa-ti incordezi muschii obrajilor. Stai asa 10 secunde, dupa care relaxeaza-te si repeta de 10 ori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#exercitii faciale riduri, #exercitii prevenire riduri, #exercitii fata prevenire riduri, #exercitii fata anti riduri , #frumusete
Comentarii