Farmec intampina sarbatorile primaverii cu oferte speciale

Comunicat de presa
Miercuri, 19 Februarie 2020, ora 17:10
26124 citiri
Farmec intampina sarbatorile primaverii cu oferte speciale

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, onoreaza sarbatorile primaverii cu oferte promotionale si cadouri, disponibile atat in magazinele de brand, cat si in magazinul online, in perioada 14 februarie - 15 martie.

Incepand cu Valentine's Day si pana la Dragobete, consumatorii vor beneficia de 30% reducere la cele mai iubite produse, disponibile in magazinele de brand fizice si in magazinul online www.farmec.ro. De asemenea, in perioada 25 februarie - 15 martie, va fi pana la 30% reducere la produsele Gerovital Luxury.

Gama Gerovital Luxury este prima gama de lux din portofoliul brandului romanesc si are la baza ultimele descoperiri din medicina avangardista regenerativa, care utilizeaza ingrediente ultra-active, ce revitalizeaza proteinele tineretii si cresc longevitatea celulara, aducand o infuzie de tinerete si frumusete tenului.

"Este o traditie deja pentru Farmec ca in fiecare an, in perioada sarbatorilor primaverii, sa venim cu oferte si beneficii speciale pentru clientii nostri. Obiectivul acestor campanii promotionale este de a rasplati consumatorii nostri fideli, care achizitioneaza produsele Farmec si Gerovital fie pentru ei, fie pentru a le oferi cadou celor dragi", a declarat Alina Spanu, Manager Vanzari Online.

In perioada 26 februarie - 1 martie, clientii care comanda produse din magazinul online in valoare de minimum 79 lei primesc garantat un Martisor la alegere, constand in produse cosmetice si de ingrijire din gama Farmec: lac pentru unghii in diferite nuante, Crema de maini si unghii cu Argan, Apa Micelara cu orhidee sau Balsam Activ cu argan si keratina.

Totodata, in perioada 6 - 8 martie, toate doamnele si domnisoarele care trec pragul magazinelor Farmec si Gerovital, dar si cele care comanda din magazinul online vor primi cadou un ruj Gerovital Beauty. Rujul va fi impachetat sub forma unei flori pentru a simboliza venirea primaverii.

Gerovital Beauty, gama completa de produse pentru fiecare etapa de machiaj, reprezinta cadoul perfect pentru un plus de culoare.

Astfel, Farmec ofera promotii de 50% pentru Pudra Compacta nuanta Deschis, nuanta Mediu si nuanta Inchis; Pudra Luminozitate; Fardul de obraz in nuantele Piersica, Roz si Maro, precum si pentru Paletele fard de pleoape SMOKEY, ROSE si NUDE.

Produsele selectate ofera un machiaj impecabil si de durata pentru un inceput de primavara elegant.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc - ramane un brand emblema pentru Romania.

Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante.

Compania are certificare internationala GMP si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari.

In februarie, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate in Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara, 20 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea, Sibiu si Ramnicu Valcea si 2 magazine Gerovital deschise prin sistemul de franciza, la Bacau si Pitesti.

Pentru a fi la curent cu noutati legate de brandurile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialistilor, surprize si concursuri, puteti urmari conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania

Instagram: www.instagram.com/farmec/

Site si magazin online: www.farmec.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#promotii Farmec ziua indragostitilor, #produse Farmec Dragobete , #frumusete