Frumusetea vine din lapte

Joi, 19 Mai 2011, ora 13:41
7510 citiri
Frumusetea vine din lapte

Exista numeroase tratamente de infrumusetare, din diverse ingrediente, unele mai complicate decat altele. O idee foarte simpla, insa, este sa apelezi la lapte, cu ajutorul caruia poti crea numeroase solutii minune.

Poti pur si simplu sa inmoi o discheta de bumbac in lapte si sa-l aplici pe fata, lasandu-l sa actioneze pentru o jumatate de ora, dupa care clatesti cu apa calduta. Potrivit Best in cosmetics, un alt truc consta in amestecarea laptelui cu putina sare. Este o ideala masca de noapte, care iti va face pielea fina si catifelata.

- Pentru a avea un ten mai luminos, macina cativa samburi de migdale si amesteca-i cu lapte, folosind solutia inainte sa mergi la culcare.

- Pentru a aduce la viata un ten obosit, amesteca 2 lingurite de lapte praf cu apa oxigenata, obtinand o pasta groasa. Adauga cateva picaturi de amoniac. Lasa-l pe fata 15 minute.

- Pentru o piele terna, pune boabe de mazare intr-o cana de lapte si lasa sa se imbibe o noapte. Dimineata piseaza-le si adauga putin turmeric si cateva picaturi de zeama de lamaie. Lasa amestecul pe fata o jumatate de ora.

- Tot pentru a lumina tenul, amesteca o lingura de lapte cu cate o lingura de morcov pisat, suc de portocale si miere. Este indicat ca amestecul sa actioneze timp de 15 minute.

- O masca excelenta pentru o fata uscata este formata dintr-o lingura de faina si un strop de turmeric, un sfert de lingurita de coaja de portocala, o lingurita de branza dulce si una de lapte. Aplica pe fata si gat, iar cand amestecul incepe sa se intareasca freaca-l ca si cand ar fi o solutie de scrub, dupa care clateste cu apa.

- Pentru a face pielea moale si catifelata, amesteca un sfert de lingura de zeama de pepene rosu, castravete si seminte de tartacuta pisate. Adauga o jumatate de lingurita de smantana si cateva picaturi de apa de trandafiri. Lasa pe piele 20 minute.

- Pentru o piele mai alba, piseaza bucatele mici de lemn de santal si amesteca-le cu putin lapte. Poti adauga si putin praf de turmeric, aplicand totul pe fata pentru 20 minute.

- Pentru a reduce iritatiile, macina cateva boabe de mustar galben si amesteca cu putina smantana, aplicand pe fata tot pentru 20 minute.

- Pentru a imbunatati o piele uscata si neuniforma, ai nevoie de 2 linguri de smantana, putin ulei de migdale si cateva picaturi de apa de trandafiri. Lasa 30 minute inainte sa clatesti cu apa calduta.

- In afara de laptele folosit in masti faciale, este foarte indicat sa bei macar un pahar pe zi, pentru a-ti mentine sanatatea dintilor, a parului, unghiilor si pentru a adauga un strop de stralucire fetei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#masca faciala lapte, #lapte frumusete, #lapte beneficii, #lapte tratament, #lapte ten , #frumusete