Gadgeturi care sa-ti "upgradeze" frumusetea (Galerie foto)

Duminica, 31 Martie 2013, ora 22:56
9903 citiri
Gadgeturi care sa-ti "upgradeze" frumusetea (Galerie foto)

In materie de frumusete nu exista limita. Intotdeauna vom jindui la mai mult, iar aceasta dorinta de perfectiune ne poate face vulnerabili, naivi, dispusi sa facem lucruri greu de crezut.

Daca nu stam foarte bine la capitolul finante si suntem si ceva mai putin curajosi din fire, macar operatiile estetice ies din discutie. Vor ramane insa o gramada de alte tentatii, cum ar fi gadgeturile de infrumusetare, majoritatea venite pe de o piata unde frumosul nu e doar un deziderat, ci un "must".

Pentru indreptarea nasului

O astfel de inventie ce promite rezultate asemanatoare unei rinoplastii este gadgetul care indreapta nasul. Costa 51 de dolari si se introduce in nari, cei care l-au conceput promitand ca, daca va fi purtat 20 de minute pe zi, oasele se vor indrepta si nasul nu va mai avea aspectul rotunjit, devenind mai drept, insa delicat, relateaza Oddee.

Pentru indepartarea parului, pana la un punct

Pentru barbatii care nu vor sa arate precum Tarzan, dar nici nu sunt pregatiti sa renunte complet la parul de pe corp, s-a inventat un gadget care indeaparteaza doar o parte din par, astfel incat aspectul general sa nu fie unul care sa sperie sau intimideze.

The Mudage Jolie Body Hair Thinner poate fi ajustat in functie de nevoile fiecarui barbat, putand indeparta mai mult sau mai putin par, in functie de dorinta celui care il foloseste. Si acest produs este fabricat in Japonia, fiind special conceput pentru a fi folosit pe piept, subrat, brate si picioare.

Ochelari anti-rid

Daca indreptarea nasului este un moft, ridurile, vrei nu vrei, apar. Asta nu ne va opri niciodata, insa, sa incercam (adesea in van) sa le prevenim sau chiar sa le stergem de pe chip. Ochelarii de fata, Mejikara, trebuie purtati cate cinci minute pe zi. Sunt prevazuti cu tot felul de dispozitive in interior, care sa traga, intinda sau sa maseze pielea, astfel incat sa se previna sau atenueze ridurile.

Pentru buze perfecte... de ratusca

De ce isi doresc femeile asa-zisele buze de ratusca e o enigma. Insa cum cerere exista, a venit si oferta. Aceasta a imbracat forma unor buze din plastic, care sunt suprapuse celor veritabile, fortandu-le sa stea deschise, intr-o forma nefireasca, dar care ar schimba in bine intreaga fizionomie a fetei.

Se recomanda purtarea lor in timp ce se fac niste exercitii de pronuntie, de doua ori pe zi. De preferat, in intimitatea propriei case, fara martori.

Pentru uscarea lacului de pe unghii

Uscarea unghiilor, dupa ce s-a aplicat lacul sau oja, e treaba de finete. Se pare ca nu poate fi facuta oricum, ci e neaparata nevoie de un gadget care sa sufle aer catre fiecare unghie in parte.

Inventia e tot de proveninenta japoneza si presupune ca cealalta mana sa se afle pe o pompita, care sa puna in miscare aerul.

Pentru marirea sanilor

Beau Bust Roller este unul dintre cele mai recente gadgeturi dintr-o lista lunga de aparate menite sa creasca bustul. Promite ca vei uita de Wonderbra si alte artificii, care nu fac decat sa-ti aminteasca ca natura nu a fost darnica.

Aparatul, care stimuleaza bustul, functioneaza doar impreuna cu un gel, care s-a aplicat in prealabil pe zona ce se doreste a fi augmentata. Sa fii martor al minunii pe propria piele costa 116 dolari.

Pentru alungirea gatului

Daca te declari nemultumita de lungimea gatului tau, pentru 26 de dolari poti sa-ti achizitionezi un aparat care promite alungirea acestuia. Se umple cu aer si-ti va intinde, milimetru cu milimetru, gatul, pana ce obtii rezultatul multvisat. Cel putin asa se mentioneaza pe site-ul producatorului.

Daca musafiri neasteptati iti bat la usa, le poti spune ca ti-e frig sau pur si simplu vrei sa te asiguri ca iti tii gatul drept. Efectul este la fel de probabil ca si cel promis de producator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#inventii frumusete, #gadgeturi infrumusetare, #atenuare riduri ochi, #modelare buze, #alungire gat, #indepartare par corp barbati , #frumusete