Gama Gerovital H3 Equilibrium se extinde cu noi produse pentru depigmentare

Advertorial
Joi, 17 Octombrie 2019, ora 15:17
35012 citiri
Gama Gerovital H3 Equilibrium se extinde cu noi produse pentru depigmentare

(P) Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, continua dezvoltarea portofoliului de produse si lanseaza serul si crema pentru depigmentare Gerovital H3 Equilibrium, produse ce au la baza un complex vitaminic activ, compus din vitamina C lipozomala, niacinamida, un derivat al vitaminei B3 si vitamina E.

Gerovital H3 Equilibrium este o gama completa de produse profesionale dedicate ingrijirii tenului si corpului in saloanele cosmetice si intretinerii acasa a tratamentelor efectuate in saloane.

"Prin gama Gerovital H3 Equilibrium, ducem expertiza Gerovital in materie de ingrijire a tenului si corpului la un alt nivel, concentrand-o catre zona de infrumusetare profesionala.

Linia contine produse inovatoare, cu ingrediente care se remarca prin rezultate spectaculoase, pentru necesitati specifice de ingrijire. Bazandu-ne pe cerintele si nevoile consumatorilor nostri, am introdus in gama serul si crema pentru depigmentare, doua produse cu formule active, ce imbunatatesc aspectul si luminozitatea pielii", a declarat Natalia Musca, Manager de Produs.

Cele doua noi produse de ingrijire a fetei se adreseaza persoanelor care, indiferent de varsta, prezinta pete pigmentare, neuniformitati de culoare, pistrui si care efectueaza tratamente faciale in saloanele profesionale, apoi urmeaza indicatiile de tratament acasa.

Serul pentru depigmentare Gerovital H3 Equilibrium este destinat zonelor cu pigmentatie intensa si contine ingrediente active cu efect sinergic de decolorare, uniformizare si redare a luminozitatii pielii. Serul se aplica pe zonele cu pigmentatie intensa sau pe toata fata, de doua ori pe zi, dimineata si seara, timp de 2 luni.

Dupa aplicarea serului, pentru rezultate optime, este recomandata utilizarea cremei de depigmentare Gerovital H3 Equilibrium. Crema se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara, timp de minimum 2 luni, pe toata fata. In perioadele insorite se va folosi o crema ecran, cu factor de protectie minim 30.

Vitamina C lipozomala are rolul de a inhiba formarea excesului de melanina, de a atenua petele pigmentare existente si de a preveni aparitia altora noi, stimuland producerea de colagen, pentru o piele mai ferma si mai tanara.

Niacinamida, un derivat din vitamina B3, este benefica pentru orice tip de piele, previne pierderea apei din interiorul dermului, stimuleaza sinteza colagenului, reinvie tonusul si elasticitatea pielii.

Prin actiunea sa restructuranta imbunatateste textura pielii, diminuand liniile fine si ridurile. Vitamina E are rolul de a regenera si proteja pielea impotriva stresului provocat de factorii cu actiune nociva (poluare, stres, radiatii UV), de a hidrata tenul si de a reduce liniile fine si ridurile.

Gerovital H3 Equilibrium contine 50 de produse destinate nevoilor tenului si corpului, dezvoltate pe tipuri de tratamente: creme, uleiuri, masti, geluri, seruri, fiole, gama fiind disponibila indeosebi in centrele de infrumusetare si SPA-uri din tara, precum si in magazinele Gerovital si pe www.farmec.ro.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc - ramane un brand emblema pentru Romania. Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante.

Compania are certificare internationala GMP si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari.

In octombrie 2019, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate in Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara, 20 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea si Ramnicu Valcea si un magazin Gerovital deschis prin sistemul de franciza, la Bacau.

Pentru a fi la curent cu noutati legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialistilor, surprize si concursuri, puteti urmari conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania

Instagram: www.instagram.com/farmec/

Site si magazin online: www.farmec.ro

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Gama Gerovital H3 Equilibrium, #noi produse pentru depigmentare , #frumusete