Gerovital Tratament Expert - aliatul tau de nadejde pentru un par sanatos si frumos

Advertorial
Joi, 31 Ianuarie 2019, ora 12:29
33176 citiri
Gerovital Tratament Expert - aliatul tau de nadejde pentru un par sanatos si frumos
foto: Gerovital

Cel mai frumos accesoriu al unei femei este parul! Un par frumos si sanatos reflecta starea de spirit, precum si grija de sine. Gerovital Tratament Expert iti vine in ajutor si iti ofera cele mai bune rezultate pentru ingrijirea profesionala a parului, rezolvand eficient problemele specifice tuturor tipurilor de par, chiar in confortul propriului camin.

In functie de preferintele si necesitatile fiecarei persoane, in gama Gerovital Tratament Expert veti putea gasi produse pentru regenerare, sebum control, prevenire anticadere, antimatreata; precum si produse care ii ofera parului volumul si nutrientii necesari pentru a straluci.

Linia Gerovital Tratament Expert a fost creata pe baza ingredientelor de ultima generatie si naturale care, pe langa efectele directe, ofera si alte beneficii, precum cele de protectie si hidratare a firului de par. Astfel, cea mai eficienta protectie pentru stylingurile zilnice, cum ar fi uscarea parului sau pentru stylinguri mai speciale, precum indreptarea parului sau folosirea ondulatorului pentru bucle este asigurata de produsele Gerovital Tratament Expert.

Gama pentru ingrijirea parului Gerovital Tratament Expert are o colectie de produse variate, precum sampoane (sampon revitalizant, regenerant cu Keratina, anticadere, nutritiv, sebum control, pentru volum si sampon uscat), balsamuri (balsam nutritiv cu Keratina Leave-in si balsam pentru volum), masti (masca intensiv regeneranta cu petroleum), produse sub forma de fiole (Keratina lichida, kit regenerare par, fiole intensiv antimatreata), seruri (ser termoprotector, ser anticadere) si lotiunea cu petroleum.

Cele 23 de produse acopera toate nevoile parului datorita actiunii sinergice a unor ingrediente active, extracte vegetale, complexe de vitamine (Keratina, Vitamina B5, A si E, proteine din grau, etc.) cu ingredientele locale, precum petroleumul.

Gama pentru ingrijirea parului are acum ambalaje noi, care iti vor atrage atentia si pe care le vei putea identifica rapid la raft. Proprietatile si beneficiile principale ale produselor Gerovital Tratament Expert sunt detaliate pe etichete, astfel incat, in functie de necesitati, sa identifici usor cea mai buna solutie pentru parul tau.

Fie ca te pregatesti pentru o iesire in oras cu prietenii sau o cina in familie acasa, intotdeauna surprinzi cu coafura ta fara prea mult efort datorita stralucirii matasoase si naturale a parului.

Gerovital Tratament Expert continua sa inoveze prin cercetare si dezvoltare pentru a-ti ingriji parul sanatos si frumos pe care il meriti.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#tratament par, #ingrjire par , #frumusete