Ghid de utilizare a produselor auto-bronzante

Joi, 26 Mai 2011, ora 16:38
3294 citiri
Ghid de utilizare a produselor auto-bronzante

Cu totii stim ca nu este bine sa te expui pentru timp indeluungat razelor soarelui si ca ai nevoie de creme protectoare speciale pentru a evita o imbatranire prematura a pielii. In acelasi timp, insa, cu totii vrem sa avem un bronz frumos si atractiv vara.

Aici intervine rolul produselor de auto-bronzare. Potrivit Hello Magazine, soarele reduce cantitatea de colagen din piele, adica dispare elasticitatea si apar riduri, piele lasata si moale. Apar si petele inestetice, pistruii mariti si hiperpigmentarea.

Desi majoritatea femeilor care apeleaza la saloanele de infrumusetare sunt mature, din ce in ce mai multe tinere incep sa vada prea de timpuriu efectele negative ale neingrijirii pielii.

In ultimii ani insa, estetica si cosmetica iti dau posibilitatea sa te bucuri de un bronz minunat fara sa fii nevoita sa te expui razelor ultraviolete. Autobronzantul este solutia ideala, fiind foarte eficient daca este aplicat corect.

Ai nevoie de inca o persoana

Daca vrei sa faci totul ca la carte, ai nevoie de cineva care sa te ajute. Nu poti ajunge cu usurinta in zona spatelui si nici nu iti poti da seama daca ai aplicat solutia uniform.

Exfoliaza-te inainte

Fa un dus in care sa folosesti un produs exfoliant inainte sa incepi procesul de bronzare. Acesta trebuie aplicat numai pe o piele curata, fara urme de alte produse si fara celule moarte.

Urmeaza pasii corecti

Pentru a fi sigura ca o sa ai un aspect cat mai natural, trebuie sa stii cateva trucuri de aplicare. Incepe de la glezne si evita talpile, caci acelea nu se bronzeaza in mod normal. Sterge excesul de produs de pe laba piciorului, pentru a evita o culoare prea inchisa in acea zona. Continua sa aplici pe picioare, distribuind egal crema, apoi treci la abdomen, sani si brate.

Poti folosi putina crema si la subrat, dar doar o cantitate foarte mica, deoarece acea zona se bronzeaza foarte repede. La fel trebuie sa procedezi cu dosul mainii si cu degetele, care se pot bronza prea mult. Odata ce ai ajuns la cea mai inaccesibila parte a corpului, spatele, ai nevoie de cineva de nadejde care sa te ajute aplicand produsul uniform.

Cand trebuie sa repeti

Depinde de fiecare produs in parte dar, in general, este indicat sa reaplici odata la 4-5 zile.

Elimina excesul si scapa de imperfectiuni

Daca ti-au scapat zone in care ai lasat prea multa crema si te-ai bronzat neuniform, poti rezolva aceasta problema cu o solutie abraziva. In cazuri extreme, poti folosi si produse speciale de decolorare a parului, care sterg destul de bine bronzul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#bronz sanatos, #metode bronzare artificiale, #autobronzant aplicare, #bronz fals aplicare, #bronzare artificiala trucuri , #frumusete