Greseli frecvente facute vara si solutiile pentru ele

Marti, 02 August 2011, ora 19:11
2641 citiri
Greseli frecvente facute vara si solutiile pentru ele

Niciodata nu esti prea bine pregatit pentru vara si caldurile intense ce o insotesc, razele ultraviolete prinzandu-te de cele mai multe ori fara produsele necesare protejarii sanatatii.

Iata ce greseli faci cel mai des si cum le poti repara, conform Glamour:

Se inroseste pielea desi ai folosit crema protectoare: asta inseamna ca ai folosit crema si apoi ai iesit mult prea repede din casa, nelasandu-i timp sa intre in piele si sa se actioneze. Pentru a nu mai avea acest tip de probleme, stai in casa minim 30 de minute dupa ce ai aplicat solutia.

Maini si picioare uscate: greseala este ca te hidratezi doar dimineata, cand cel mai important moment al zilei in care trebuie sa-ti hranesti pielea este seara, inainte de culcare. In plus, este bine sa dormi in pijamale lungi, care sa acopere bratele si picioarele, pentru a mentine umezeala pielii.

Piele deshidratata: mergi la un cocteil pe seara si nu realizezi ca acesta iti deshidrateaza organismul, astfel incat dimineata, cand te trezesti, nu iti place cum arata pielea ta. Nu uita, cand vii acasa din oras, sa bei macar un pahar de apa care sa refaca necesarul de apa din organism.

Calcaie crapate: porti tot timpul sandale si calcaiele sunt expuse, astfel incat au de suferit, se intaresc si crapa. Foloseste in fiecare seara o crema hidratanta, cat mai naturala cu putinta si apoi dormi incaltata cu sosete.

Piele iritata la glezne si picioare: asta inseamna ca dupa ce te epilezi mergi imediat la plaja. In special cand apa este sarata sau are mult clor nu trebuie sa faci acest lucru, caci te vei irita imediat. Asteapta cateva ore sau chiar o zi pentru a-ti proteja pielea.

Ti se strica machiajul la plaja: asta se intampla tocmai pentru ca la plaja nu prea este indicat sa porti machiaj. Pastreaza fondul de ten, blush-ul si mascara pentru cocteilul de dupa plaja, nu atunci cand stii ca stai toata ziua la soare, in caldura, si intri si in apa.

Ti se usuca parul: petreci mai toata vara pe la piscina, stand la soare, dar samponul si balsamul de par raman aceleasi. Este absolut necesar sa iti schimbi produsele si sa le adaptezi acestor luni toride.

Prea mult autobronzant: te feresti de razele soarelui pentru ca stii ca iti pot dauna, dar apelezi la produse autobronzate pana iti dai seama ca ai capatat un look total artificial. Cand vrei sa scapi de culoarea prea inchisa exfoliaza-te cu o manusa de dus inmuiata in lapte. Si uleiul de bebelusi este foarte eficient.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#greseli vara solutii, #greseli vara piele, #greseli vara sanatate, #sfaturi ingrijire piele vara, #sfaturi hidratare vara , #frumusete