Ingrijeste-ti parul natural, acasa!

Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 16:34
25068 citiri
Ingrijeste-ti parul natural, acasa!

Parul este o podoaba nepretuita pentru orice femeie, atat timp cat este bine ingrijit. Altfel, el incepe sa se rupa, isi pierde stralucirea si mai degraba iti strica aspectul decat sa te infrumuseteze. Nu este nevoie sa dai foarte multi bani la saloane pentru a te asigura ca ii oferi atentia de care are nevoie.

Poti apela la anumite tratamente simple, la tine acasa. Iata cateva exemple, oferite de Ehow:

Adauga stralucire

Otetul de mere este ideal pentru a adauga stralucire parului. El trebuie folosit atunci cand te speli pe cap, la clatire. Si berea lasata putin descoperita, sa se "trezeasca", sau cafeaua rece, au acelasi efect.

Pentru firele rebele si uscate

Cea mai buna stralucire vine atunci cand parul este sanatos, asa ca firele uscate te vor impiedica sa obtii aspectul pe care il doresti. Mai ales daca te speli des pe cap te vei confrunta cu aceasta problema.

Foloseste un balsam puernic hidratant o data pe saptamana. Cea mai buna solutie este reprezentata de uleiul de masline sau cel de migdale. Incalzeste putin lichidul si aplica-l pe parul uscat, lasandu-l sa actioneze pentru 30 de minute. Apoi samponeaza si clateste din abundenta.

Daca parul tau este extrem de uscat, fa o maioneza sau aplica pe el niste iaurt neindulcit. Mai poti folosi si banane zdrobite, mango si avocado. Oricare dintre aceste elemente ai alege, lasa-le sa actioneze pret de 30 de minute inainte de a te spala.

Daca parul este ondulat si ai multe fire rebele, foloseste ulei de cocos, dar foarte putin. Pune-l intr-un recipient cu pulverizator si imprastie pe parul uscat, dupa spalare, folosind degetele pentru a aranja buclele. Ai grija, insa, sa nu pui prea mult produs, caci vei crea senzatia de par gras.

Pentru a deschide culoarea parului

Nu ai nevoie de chimicale puternice pentru a mentine un blond frumos. Niste zeama de lamaie te va ajuta sa faci acest lucru. Amesteca un sfert de cana de suc de lamaie si un sfert de apa si pulverizeaza lichidul pe intregul par, folosind degetele pe post de pieptene. Apoi, daca este posibil, stai putin timp afara, sa iti lasi firele mangaiate de razele soarelui.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#masca par naturala, #remedii naturale par uscat, #masca par preparata acasa , #frumusete