Machiaj ce pune pe fuga barbatii

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 11:21
4095 citiri
Machiaj ce pune pe fuga barbatii

Odata cu vara au revenit in tendinte culorile puternice si machiajul indraznet, ceea ce pune la munca imaginatia femeilor. Se pare insa ca, de multe ori, efectul nu este cel dorit.

Minutele petrecute dimineata in fata oglinzii ar putea avea un rezultat care mai degraba sa ii alunge pe barbati decat sa ii atraga, potrivit Shine. Iata cateva lucruri de care este bine sa te feresti.

Prea mult fond de ten

Un strat gros de fond de ten si pudra nu va reprezenta niciodata un lucru bun pentru barbati. Niciunul nu va vrea sa sarute obrazul unei fete si sa ramana cu fard pe buze. Mai rau decat atat este sa ai un ten in multiple culori, de exemplu, culoarea din obraji sa fie mult prea aprinsa in contrast cu paloarea nasului.

Par prea tapat

Baietii nu se vor simti niciodata atrasi de parul mult prea tapat in fata, care se presupune ca alungeste fata. Orice nu arata natural va fi considerat neatragator.

Ruj excentric

Poate ca vei simti ca ai un look foarte interesant aplicandu-ti un ruj portocaliu sau rosu intens, dar s-ar putea ca barbatii sa nu aiba aceeasi parere si nu se vor grabi sa sarute asemenea buze.

Sprancene prea subtiri

Nu este nimic senzual la o pereche de sprancene ce abia se zaresc. In plus, te pot duce cu gandul la posibilitatea ca in mod natural ele sunt foarte groase si neatragatoare si de aceea le pensezi mai mult decat este nevoie. Natural este cuvantul de baza si in aczul sprancenelor.

Fard indraznet

A reaparut moda fardarii excesive, pana sub spranceana, folosind culori puternice, precum albastru electric. Pentru barbati, aspectul acesta poate fi de-a dreptul suparator cateodata, aratand artificial.

Obraji prea imbujorati

Fardul de obraji roz, aplicat din greu, este pentru femeile in varsta, care simt nevoia de culoare. Cel putin asa gandesc barbatii. In general, ei prefera ca machiajul sa para ca nici nu exista.

Buze in doua nuante

Nici pe departe nu vei atrage folosind un creion de buze in nuanta total diferita fata de ruj. "Unde este naturalul si care este rolul acestui machiaj? Este un fel de simbol ca faci parte dintr-un grup anume?" Cam asta se intreaba barbatii.

Sclipiciul

Femeile trebuie sa fie prevazatoare atunci cand il folosesc. Arata bine, atat timp cat nu este folosit in exces, tinand cont mereu de imprejurarile in care se afla.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#machiaj in exces, #machiaj prea mult, #machiaj neplacuta barbati, #machiaj sfaturi, #trucuri machiaj , #frumusete