Make-up cu Lizi Serbanescu: Cum sa pastrezi aramiul pielii toamna

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 13:04
2441 citiri
Make-up cu Lizi Serbanescu: Cum sa pastrezi aramiul pielii toamna
Foto: Ziare.com

Toamna si-a intrat in drepturi, iar vara a luat cu ea si ultimele urme ale soarelui - acel bronz de invidiat pe care l-ai intretinut saptamani in sir. Nu renunta!

Chiar daca acum nu te mai poti expune la soare ca in iulie, exista cateva trucuri care pot simula acea stralucire estivala, explica pentru Ziare.com specilistul in psihoestetica Lizi Serbanescu.

1. Nu exista nimic mai bun pentru pielea deshidratata si uscata ca exfolierea. Un scrub bun va indeparta celulele moarte, dezvelind o piele catifelata si luminoasa. Recomandarea mea pentru fata si corp? Zaharul brun. Nu este scump, ba chiar il poti gasi in bucatarie. Combinat cu ulei de masline, se transforma in cel mai bun produs natural care retine si favorizeaza hidratarea. Atentie: nu il folosi pe fata. Tenul este mult prea sensibil, iar zaharul mult prea dur.

Cum ingrijesti pielea sensibila: 10 reguli de aur pentru ochi, buze si decolteu

2. Simti cum pielea "se strange"? Acesta este efectul expunerii prelungite la soare. Toamna, poti sa redai corpului tau vitalitatea si stralucirea naturala pulverizand apa cu trandafiri sau castraveti pe fata. Pentru restul corpului, poti folosi o lotiune cu ulei care hidrateaza si uniformizeaza nuanta pielii. Te vei simti revigorata, ca dupa o zi petrecuta la SPA.

5 trucuri ca sa ai o piele perfecta dupa ce iesi de la sala

3. In loc sa achizitionezi felurite produse pentru piele, cumpara un singur produs de la farmacie - gelul pur de aloe vera. Ar trebui sa fie nelipsit din casa, deoarece vindeca iritatiile sau micile arsuri. Daca ai ezitat sa-l cumperi pentru ca "suna prea frumos ca sa fie adevarat", ghici ce - efectele lui sunt reale si rapide. Calmeaza pielea uscata si expusa la razele UV mai bine decat orice alt produs pe piata.

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Cum sa pastrezi aramiul pielii toamna, #Lizi Serbanescu bronz, #sfaturi Lizi Serbanescu , #frumusete