Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Make-up cu Lizi Serbanescu: Cum tii tenul sub control in timpul iernii

Luni, 01 Februarie 2016, ora 18:18
2860 citiri
Make-up cu Lizi Serbanescu: Cum tii tenul sub control in timpul iernii
Foto: Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Iarna, tenul este mai sensibil ca oricand. Acum, factorii de mediu isi pun cel mai mult amprenta asupra chipului tau. Probabil resimti deja efectele lipsei de umiditate din aer: ten uscat, tern, buze crapate.

Cum ingrijesti pielea sensibila: 10 reguli de aur pentru ochi, buze si decolteu

Specialistul in psihoestetica Lizi Serbanescu ofera cititorilor Ziare.com cateva sfaturi pentru a preveni consecintele nedorite:

1. Aplica un ser pe baza de apa, apoi un ulei facial si, la sfarsit abia, crema hidratanta. Aceste seruri actioneaza asupra pielii imediat dupa aplicare (in loc sa ramana la suprafata) si contin acid hialuronic.

Uleiurile faciale sunt bogate in acizi grasi omega-3 care hranesc pielea, conferind hidratare si prospetime.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Nu crede tot ce auzi! 3 mituri despre produsele naturale de machiaj

2. Noaptea, poti aplica ulei de cocos cu indulgenta. Daca nu ai un ten cu probleme de ingrasare sau acnee, foloseste acest produs cu proprietati antiinflamatorii care reduce roseata si mancarimea cauzata de uscarea pielii.

3. Foloseste masti de fata cu ceai matcha (o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde). Antioxidanta, aceasta masca va preveni aparitia cosurilor in zona gatului, a maxilarului sau chiar de-a lungul urechilor, acolo unde pielea nu este lasata sa respire iarna.

Make-up cu Lizi Serbanescu: Cinci pasi catre un ten de portelan

4. Adapteaza programul de ingrijire al fetei in functie de temperatura. Daca afara este ridicol de cald pentru acest sezon, renunta la cateva dintre straturile de creme si machiaj folosite in decembrie. Ramai la produsele esentiale: ser, ulei de fata, lotiune cu protectie solara.

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ingrijirea tenului in timpul iernii, #ingrijire ten iarna, #sfaturi ingrijire ten iarna , #frumusete