Make-up cu Mirela Vescan: Tendinta principala a sezonului

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 11:24
7751 citiri
Make-up cu Mirela Vescan: Tendinta principala a sezonului
Foto: Mirela Vescan

Valentele machiajului sunt astazi cu totul altele, este o explozie de culoare, de linii, de texturi, asistam la o transformare radicala a fetei, parca scena a devenit moda strazii, ce era acum cativa ani extravagant acum este normal.

Imi place acest exercitiu de imaginatie, pentru ca ofera libertate in acelasi timp de multe ori este amuzant si deloc plictisitor, sustine make-up artistul Mirela Vescan.

Daca ar fi sa raspund la intrebarea: "Ce se poarta?", as povesti in primul rand despre texturi, incep cu baza de machiaj si apoi as vorbi despre culori, continui cu ceea ce am simtit si am vazut in prezentarile mari de moda, ce au selectat birourile de stil si revistele importante, ce farduri noi au aparut in colectie sau individual.

Make-up cu Mirela Vescan: Culoarea anului 2015

Dar viata bate filmul si moda strazii este prezenta in plan real si in plan virtual si fata trebuie sa fie perfecta pentru ca, de fapt, se poarta perfectiunea.

Conturarea fetei este tendinta principala a sezonului. Este nevoie de o trusa de pudre compacte in culorile umbrelor si luminilor naturale ale pielii. Pe o baza de machiaj ferma, cu putere mare de acoperire, se executa acest "conturing" facial. Este o reteta foarte simpla cu un efect maxim de sculptare a fetei.

Umbrele de modelare a pometilor se aplica pe linia imaginara care uneste tragusul urechii de coltul buzelor: aceasta umbra se estompeaza deasupra cu fard de obraz si dedesubt cu fard mai deschis.

Nasul se umbreste clasic, stanga-dreapta, astfel incat pe podul nasului ramane o linie fina alba, teoretic trebuie sa iasa bine.

Make-up cu Mirela Vescan: Scapa usor de cuperoza, acneea rozacee si varice

Conturul maxilarului, al fruntii si al barbiei se fac pentru a obtine triunghiul de aur al imaginii de film, situat pe centrul fetei.

Dupa ce conturarea este facuta, se fardeaza ochii si buzele, se lucreaza atent genele si sprancenele. Totul este un goblen sofisticat care inca se mai poate ajusta cu accesorii mari, colorate, frumoase, cercei asortati, piercenng-uri false, strass-uri aplicate si ochelari cu rame mari, colorate...nu este neaparat nevoie de lentile cu dioptrii.

Make-up cu Mirela Vescan: Machiajul pentru tenul alb

Baietii nu sunt mai prejos, ei pot purta, pe langa ochelarii mari, si o barba bogata, stilul "lumber man" a castigat teren si mai exista o plaja larga de accesorii pentru aceasta barba.

Make-up artist Mirela Vescan

www.mirelavescan.ro

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Tendinta principala a sezonului, #tendinta sezonului machiaj, #Mirela Vescan makeup artist, #Mirela Vescan makeup , #frumusete