Mareste-ti sanii in mod natural

Marti, 03 Martie 2015, ora 16:25
17769 citiri
Mareste-ti sanii in mod natural
Foto: Pixa Bay

Fiecare femeie isi doreste sani frumosi si fermi. Iata cateva informatii despre cum poti mari sanii in mod natural sau cum le poti da un aspect frumos si feminin.

Plante

Aceasta metoda nu este una necunoscuta. Plantele au fost folosite pentru mult timp in diferite culturi ca metoda de infrumusetare a sanilor.

In zilele noastre, poti gasi pilule special create din plante, care stimuleaza cresterea naurala a sanilor. Acestea adesea contin estrogen, care cauzeaza retentia de fluid in bust, lucru ce duce la cresterea tesutului sanilor.

Trei dintre ierburile naturale care stimuleaza cresterea sanilor si care se gasesc in pilule sunt:

O metoda ciudata de marire a sanilor

Schinduf - Semintele sale contin diosgenina, care ajuta la producerea unui efect mastogenic, ce influenteaza cresterea sanilor.

Yam salbatic- Este o planta comuna in multe amestecuri de infrumusetare a sanilor si un tonifiant natural pentru sanatatea femeilor. Fitonutrientii continuti maresc tesutul mamar.

Fenicul- Contine componenti estrogenici si a fost folosit mult timp pentru cresterea sanilor femeilor.

Cele mai multe dintre plante sunt sigure si naturale, dar verifica daca intra in conflict cu alte medicamente pe care le iei. De asemenea, se poate sa nu ti se permita sa iei anumite amestecuri cand esti insarcinata sau ai o anumita boala.

Pilule

Mai putin scumpe si invazive decat chirurgia, acestea lucreaza ca si pilulele bazate pe plante, cu exceptia acelora ce contin nutrienti, care nu se bazeaza pe produse din natura. Pot contine ingrediente testate medical, care ajuta la marirea naturala a sanilor ca L-Tirosina, ce stimuleaza cresterea hormonala si construirea muschilor in timp ce reduce grasimea corporala.

Marire de sani fara implant?

Hormonii, ca estrogenul, sunt adesea pusi intr-o tableta de infrumusetare. Acesti hormoni reincep procesul de crestere a tesuturilor sanilor. Chiar si barbatii, care vor sa le creasca muschii pectorali pot beneficia de aceste medicamente, ceea ce demonstreaza ca sunt eficiente in cresterea sanilor.

Creme topice

La pubertate, factorul decisiv al formei, marimii sanilor depinde complet de durata de timp a pubertatii si de cantitatea de hormoni, responsabili pentru cresterea tesutului. Adevarul este ca suntem unice si unele organisme nu produc cantitatea necesara a acestui tip de hormoni.

Din nefericire, nu poti motiva organismul sa produca mai multi hormoni sau sa prelungeasca perioada pubertatii. Deoarece aceste creme sunt concepute printr-un proces natural, bazat pe produse naturale, sunt sigure de folosit si rezultatele sunt reale. In plus, pentru ca sanii nu au fost infrumusetati prin metode artificiale, rezultatele dureaza mai mult.

Terapia inlocuirii hormonilor

Adaugarea hormonilor in organism este numita terapia de inlocuire a hormonilor (TIH) sau terapie hormonala (TH). Exista numeroase forme de asimilare a hormonilor inclusiv pilule, creme, plasturi, supozitoare, injectii, sprayuri nazale sau o implantare care are loc sub piele.

Dupa cum vezi, in ceea ce priveste marirea sanilor exista multe metode naturale la care sa apelezi, daca nu vrei sa te supui unei operatii chirurgicale. Adesea vei gasi o combinatie de creme, ierburi si pilule, care sunt recomandate impreuna pentru cresterea sanilor. Daca ceea ce cauti este o terapie naturala, asigura-te ca pilula, crema sau planta sunt benefice. Multe creme, plante si pilule pentru infrumusetarea sanilor sunt disponibile pe Internet si in magazinele naturiste, dar intreaba si medicul pentru a nu avea probleme.

Revista YVE

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#marire naturala sani, #marire sani, #plante marire sani , #frumusete