Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Masti naturale de fata, pe care le faci in doar cateva minute

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 19:53
25565 citiri
Masti naturale de fata, pe care le faci in doar cateva minute
Foto: Buzzle

O femeie este mereu preocupata de tot ceea ce apare nou in materie de produse de frumusete, insa aceste griji ar putea fi alungate daca reprezentantele sexului frumos si-ar indrepta atentia catre mastile facute in casa, si mult mai ieftine.

Pentru a trata pielea uscata poti amesteca ulei de avocado cu ulei de primula. Pune uleiurile intr-un recipient si agita-l foarte bine. Aplica amestecul pe piele si lasa sa actioneze timp de 15 minute, dupa care spala cu apa calduta.

Pe de alta parte, pentru tenul uscat trebuie sa incalzesti o lingurita de miere si apoi sa masezi cu grija pielea umeda, te sfatuieste Buzzle. Masajul trebuie sa dureze 10 minute. Lasa sa se usuce si abia apoi spala cu apa calda.

Exfolierea este necesara ingrijirii pielii. Amesteca intr-un blender 1/2 de ceasca de ulei de masline, 1/4 ceasca de nuci decojite, 1/2 ceasca de fulgi de ovaz si o lingura de miere. Foloseste produsul inainte de baie. Lasa-l sa actioneze timp de zece minute si apoi spala cu apa cat mai rece.

O alta masca extrem de eficienta si simplu de realizat este realizata din banane si lapte. Ia o jumatate de banana si paseaz-o, dupa care amestec-o cu putin lapte. Las-o sa actioneze pe piele timp de 15-20 de minute si apoi spala cu apa calda si usuca cu un prosop. Apoi hidrateaza pielea cu crema.

Ai grija de pielea ta cu o masca exfolianta din cafea facuta acasa

Pentru un ten cu acnee, ia doua oua si separa albusul de galbenus. Bate albusurile pana devin spuma si gata masca-minune. Pune albusul pe zona infectata si lasa-l sa actioneze timp de 20 de minute, apoi spala cu apa calda.

Nicio femeie nu vrea sa aiba riduri, asa ca ia doua papaya necoapte, zdrobeste-le si apoi amesteca-le cu o lingura de ulei de masline si putin lapte. Aplica produsul pe fata, lasa-l sa actioneze timp de 30 de minute si apoi spala cu apa calda.

Pentru a obtine o lotiune de curatare a tenului amesteca un pahar de iaurt cu suc de rosii si suc de aloe vera.

Cu 1/4 de ceasca de suc de rosii, 1/4 de ceasca de suc de castraveti, 1/4 de ceasca de suc de morcovi, 1/2 de ceasca de ceai de tei, 1/2 de ceasca de ceai de menta si 1/2 de ceasca de suc de lamaie poti face un tonic extraordinar pentru piele.

5-6 capsuni coapte amestecate cu un iaurt mic si cateva picaturi de lamaie reprezinta o masca corectoare extraordinara.

Pentru eliminarea cearcanelor fa o pasta dintr-o lingurita de suc de rosii, un varf de cutit de curcuma, un varf de cutit de faina din naut si cateva picaturi de lamaie.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#creme naturale facute acasa, #sfaturi frumusete femei, #lotiuni ten naturale femei, #masti facute acasa, #masti naturale ten uscat , #frumusete
Comentarii