Masti naturale pentru un decolteu perfect

Sambata, 24 Noiembrie 2012, ora 10:13
9345 citiri
Masti naturale pentru un decolteu perfect

Cele mai multe femei au mare grija de tenul lor, asa ca isi pun o multime de masti pe fata, unele din comert, altele din produse naturale, confectionate in casa.

Cu toate acestea, ele uita de o parte a corpului la fel de expusa la soare si intemperii precum fata, si anume decolteul si gatul.

Din aceasta cauza, pielea din aceste zone se lasa, se rideaza, devine lipsita de colagen, de viata si contribuie la un aspect imbatranit si obosit al persoanei respective.

Iata cateva masti propuse pentru cititorii Ziare.com de catre cosmeticiana Mihaela Stanut:

Masca cu miere si banane

Aceasta masca te va ajuta sa iti hidratezi pielea, sa elimini din celulele moarte, iar mierea are si rol antibacterian, ducand la o curatare in profunzime a porilor.

Banana trebuie sa fie zdrobita, amestecata cu mierea apoi si, eventual, niste ulei de masline, dupa care aplicata pe piele. Intrucat procedeul este simplu, dar se lasa cu destul de multa mizerie in jur, este bine sa ai o persoana langa tine care sa-ti aplice masca in timp ce tu stai culcat pe spate.

Ramai asa 20-30 de minute, dupa care clateste cu apa calduta.

Masca cu aur

In saloane exista o masca speciala, cu aur de 24 de karate, care ajuta la stimularea colagenului si a elastinei de pe fata, dar si de pe gat si decolteu.

Pielea se maseaza cu substanta respectiva, in saloanele de specialitate, dupa care se aseaza o folie de plastic peste, pentru maximizarea rezultatelor si pentru ca substantele sa patrunda adanc in piele. Se curata totul dupa 25-35 de minute.

Masca cu rosii

Rosiile au efect detoxifiant asupra pielii, curatand porii in profunzime si alungand radicalii liberi. Pur si simplu taie o rosie in doua si aplic-o pe fata, lasand sucul ei sa actioneze 20-30 de minute.

Masca cu dovleac

Dovleacul este foarte indicat pentru pielea sensibila, pulpa sa fiind foarte usor de asezat pe piele. Las-o sa actioneze 20-30 de minute, mai ales daca pielea ti-a fost arsa de soare sau inasprita de vant. Dupa ce vei clati masca, vei simti o diferenta clara.

Masca cu ou si migdale macinate

La aceasta se poate adauga si miere sau ulei de masline, fiind o masca hidratanta, dar si cu efect de peeling in acelasi timp. Migdalele trebuie sa fie macinate, dar nu praf, astfel incat printr-un usor masaj sa ajute la indepartarea celulelor moarte.

Mierea actioneaza si ea in profunzime, hranind si curatand celulele, iar oul hidrateaza si hraneste de asemenea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#decolteu frumos masca naturala, #decolteu gat masti naturale, #piele gat decolteu ingrijire , #frumusete
Comentarii
Poza Carrandash
Carrandash
rank 1
masti naturale? inca una.....