Mezoterapia virtuala, singurul cocktail recomandat de medici - ce poti trata si cum functioneaza

Luni, 29 Iunie 2015, ora 11:10
14756 citiri
Mezoterapia virtuala, singurul cocktail recomandat de medici - ce poti trata si cum functioneaza
Foto: Facebook/Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Mai bun decat Margarita, Cosmopolitan, chiar si Pina Colada este cocktailul recomandat de medici. Mezoterapia face minuni pentru trupul tau, redand nu doar euforia zilelor de altadata ca o simpla bautura, ci si tineretea pierduta.

Mezoterapia este un "cocktail de frumusete", cunoscut astfel in estetica datorita compozitiei sale benefice pentru piele: vitamine, antioxidanti, aminoacizi si acid hialuronic. Toate aceste ingrediente sunt menite sa stimuleze productia de colagen, sa refaca elasticitatea si tonusul pielii, explica pentru Ziare.com Lizi Serbanescu, specilist psihoestetica.

Cum ingrijesti pielea sensibila: 10 reguli de aur pentru ochi, buze si decolteu

Pare de-a dreptul minunat, nu? In special daca ai alopecie, te lupti cu celulita, ai tenul uscat sau ridat - mezoterapia le trateaza pe toate.

Mezoterapia clasica presupunea introducerea acestui mix de ingrediente printr-un ac, dar acum medicii au descoperit metode non-invazive care permit pielii sa absoarba cocktail-ul fara penetrarea epidermei (mezoterapia virtuala).

Mancarimi si ten rosiatic? Ce este dermatita de contact si cum o tratezi

Mezoterapia virtuala poate fi realizata prin:

Electroporatie - undele electromagnetice modifica permeabilitatea pielii pentru accesul rapid al ingredientelor prin pori;

Iontoforeza - cocktail-ul ionizat ajunge prin piele, gratie unui curent electric;

Ultrasunete - energia ultrasonica ajuta la introducerea substantelor in organism.

Astfel de tehnici ajuta doctorii sa penetreze pielea pentru a introduce substantele active fara s-o intepe. Realizata corect, mezoterapia te ajuta sa spui adio celulitei, pielii imbatranite, parului deteriorat si nu numai.

Ce e bine sa retineti inainte de a opta pentru mezoterapie

- 95% din produs ajunge in celule.

- procedura are la baza doi curenti: alternativ, care ajuta la deschiderea porilor celulei (electroporatie) si continuu, (galvanic), care impinge serurile direct in celule.

- este o metoda non-invaziva si fara durere, nu cauzeaza arsuri, este mai rapida si mai eficienta decat mezoterapia conventionala.

-contraindicatii: boli de inima, cancer, hipertensiune, tromboza, flebita, diabet, anticoagulante, sarcina, peroane care au proteze cum ar fi stimulatorul cardiac, iritatii, elergii sau ulceratii.

Ce este machiajul cu aerograf - 7 motive pentru a-l incerca imediat

Urmareste pe Ziare.com rubrica de consiliere psihoestetica realizata de Lizi Serbanescu, absolventa a Facultatii de Psihologie, estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu, care promoveaza conceptul de psihoestetica.

Psihoestetica genereaza solutii de stilizare a sprancenelor, machiaj, tratamentele de intretinere a tenului in acord cu personalitatea clientului si tintind redresarea increderii in sine si evidentierea autenticitatii.

Consiliere estetica

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mezoterapia virtuala, #ce este mezoterapia virtuala, #frumusete mezoterapia virtuala , #frumusete
Comentarii