Nuca de cocos - cum te ajuta sa fii mai frumoasa

Luni, 15 Octombrie 2012, ora 19:47
12829 citiri
Nuca de cocos - cum te ajuta sa fii mai frumoasa

Nuca de cocos are un gust foarte placut pentru majoritatea persoanelor, fie ca este consumata ca atare sau in sucuri ori deserturi. In afara de asta, insa, te ajuta sa te si infrumusetezi.

Uleiul de cocos se afla in multe produse de infrumusetare cu un motiv, avand proprietati antibacteriene si antifungice si fiind un excelent hidratant, potrivit Prevention. Iata cum te poti folosi de cocos in diverse feluri:

Hidrateaza mainile uscate

Nu poti sa folosesti uleiul cand pleci undeva, dar daca stai acasa si nu trebuie sa-ti folosesti mainile cateva minute, astfel incat sa intre in piele, este extrem de benefic. Alege uleiul virgin, cel mai sanatos dintre toate.

Iti accentueaza pometii

Daca ai fata obosita si vrei sa o improspatezi repede si usor, pune foarte putin ulei pe pometi. Acesta va straluci delicat si va avea un aspect natural.

Cand te razi pe picioare

Cremele de ras conventionale sunt scumpe si poate nici prea delicate cu pielea de pe picioarele femeilor. Uleiul de cocos protejeaza foarte bine epiderma, are rol antimicrobian si miroase foarte bine, calmand si eventualele iritatii aparute.

Balsam de par

Uleiul de cocos patrunde adanc in firul de par si previne caderea firelor. Pune in causul mainii putin ulei si maseaza parul, dupa care lasa asa cateva ore, acoperind cu un prosop. Poti chiar sa dormi cu aceasta masca. Dimineata spala-ti parul.

Pe post de demachiant

Uleiul de cocos este bun chiar si pentru indepartarea mascarei rezistente la apa. Pune putin lichid pe un tampon de bumbac si curata zona pe care doresti sa o demachiezi.

Nu numai ca vei scapa de tot machajul, dar epiderma va ramane si hidratata. Nu uita sa te speli pe fata apoi.

Produs hidratant pentru corp

Un studiu recent pe animale arata ca, aplicat pe piele, uleiul virgin de cocos grabeste vindecarea ranilor. In plus, studiile realizate pe oameni arata ca ajuta la cresterea nivelului de hidratare si reducerea cantitatii de apa pierduta.

In scrub

Amesteca o jumatate de cana de ulei de cocos incalzit foarte putin cu niste zahar brun si sare in cristale mari. Adauga cateva picaturi de ulei esential de vanilie daca vrei sa creezi un scrub cu un miros senzational.

Curata apoi celulele moarte. Chiar si dupa ce te clatesti, mireasma va ramane si vei arata si mirosi perfect.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#nuca cocos frumusete sfaturi, #ulei nuca cocos frumusete, #ulei nuca cocos piele, #ulei nuca cocos hidratare , #frumusete
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Nuca de cocos? Cine maninca azi o nuca de cocos, face incredere