O manichiura ireprosabila cu oja semipermanenta in doar 4 pasi

Advertorial
Joi, 25 Octombrie 2018, ora 12:12
50841 citiri
O manichiura ireprosabila cu oja semipermanenta in doar 4 pasi

Este imposibil sa nu te indragostesti de gama de oje semipermanente, visul tuturor femeilor care isi doresc o manichiura impecabila si rezistenta.

Pe langa cele care isi doresc o manichiura perfecta, oja semipermanenta este si alegerea numarul 1 a specialistilor care apreciaza calitatea, usurinta aplicarii acesteia si varietatea de culori pe care o pune la dispozitie.

Vestea buna este ca pentru a avea unghii semipermanente nu este nevoie de procese complicate, ci mai degraba de respectarea tuturor pasilor necesari pentru ca aceasta sa fie un real succes.

Chiar daca in prima instanta aplicarea ojei semipermanente poate parea dificila, pasii nostri va vor arata ca nu este deloc asa.

1. Pregatirea unghiilor

Unghia naturala trebuie matuita in prealabil cu ajutorul unui spray degresant. De asemenea, cu ajutorul pilirii se poate pastra integritatea unghiei, eliminand partile deteriorate si se poate obtine forma dorita.

2. Baza

Cu rol de protectie si pentru a spori aderenta culorii, baza profesionala se aplica pe toata suprafata unghiei si apoi se usuca la dispozitiv LED sau UV timp de cateva secunde.

In functie de tipul bazei, acesta poate avea caracteristici suplimentare. Spre exemplu, flexy base poate crea un volum suplimentar si poate extinde usor unghiile.

3. Culoarea

Avantajul major al ojelor semipermanente profesionale este ca au o culoare ce poate rezista pana la 4 saptamani.

Pe langa culorile standard, in tendinte sunt culorile ombre - termice care isi schimba nuanta in functe de schimbarile de temperatura. Nu iti face griji ca nu ai de unde sa alegi, exista peste 150 de culori de care nu te vei plictisi prea curand.

Dupa aplicare, culoarea se usuca la dispozitiv cu lumina LED pentru 60 secunde sau UV pentru 2 minute.

4. Topul

Un ultim pas esential este aplicarea topcoat-ului. Acesta sigilieaza culoarea, ii mentine intensitatea si ofera un plus de stralucire manichiurii. Si acesta se polimerizeaza in lampa UV pentru 2 minute si in cea cu LED pentru 30-60 secunde.

La finalul manichiurii este necesara degresarea unghiei, in functie de topul sau finishul ales.

Respectarea acestor pasi si folosirea unor produse profesionale de top iti garanteaza o manichiura finala perfecta si de durata.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#manichiura semipermanenta , #frumusete