Obtine bronzul dorit nu doar prin expunerea la soare

Sambata, 08 August 2015, ora 22:17
4016 citiri
Obtine bronzul dorit nu doar prin expunerea la soare
Foto: Pexels/Unsplash

Vara este anotimpul in care multe dintre femei poarta rochite si vor sa arate perfect. Pentru acest lucru este nevoie si de un bronz reusit.

Cele mai multe persoane aleg sa stea la soare pentru a avea parte de o piele maslinie, dar ce-i de facut atunci cand nu ai aceasta posibilitate? Iata alte variante si ce trebuie sa faci inainte sa le incerci.

Pregateste pielea pentru bronz

Daca incepi cu aceste conditii, poti mari durata rezistentei bronzului, asa ca pregateste-te. Pentru un bronz perfect ai nevoie sa incepi o pregatire cu 24 de ore inainte.

Fie ca folosesti ceara sau epilator, ai grija sa indepartezi parul nedorit cu o zi inainte de a te expune la soare.

Si exfolierea reprezinta un pas necesar. Este foarte important sa scapi de celulele moarte de pe piele cat mai repede posibil pentru a obtine efectul dorit. Uita de bronzatul peste cel anterior, pentru ca pot sa apara pete inestetice.

Despre bronzare: Ce trebuie sa faci inainte si dupa

Bronzul pe baza de lotiuni

Lotiunea bronzanta este una dintre cele mai populare produse de acest tip si este facuta pe baza de dihidroxiacetona, care coloreaza pielea. Dihidroxiacetona este un tip de zahar extras in mod natural din trestie de zahar sau sfecle, dar care poate fi obtinut si din fermentarea glicerinei. Acest zahar inchide porii superiori al pielii, asa ca aplicarea corecta a lotiunii este foarte importanta.

Intotdeauna foloseste manusi cand aplici lotiune bronzanta si lasa mainile la sfarsit. Vei proteja palmele de pete.

Pe corp exista anumite suprafete uscate, genunchi sau coate, unde se poate acumula multa culoare. Amesteca lotiunea bronzanta cu putina crema hidratanta cand aplici pe coate si genunchi, pentru a nu obtine prea multa culoare.

Cum obtii un bronz frumos fara soare - afla trucurile celor de meserie

Spray-ul bronzant

Daca folosesti spray bronzant, trebuie sa fii foarte atenta. Alege un spray bronzant care iti permite sa il aplici de jos in sus.

Este recomandat sa folosesti aceasta metoda la dus. Stropii pulverizati se pot duce catre directii neasteptate, asa ca este important sa il folosesti intr-un spatiu mic si usor de curatat.

Cele mai bune sfaturi sunt instructiunile de pe ambalaj si ar trebui sa incepi prin a le citi cu foarte mare atentie. Nu aplica spray-ul pe o suprafata mai multe secunde, alege o aplicare rapida si egala, pentru a evita petele prea inchise.

YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#sfaturi bronz perfect, #sfaturi bronz vara, #sfaturi bronz piele, #sfaturi bronz , #frumusete