Parfumuri de lux si cosmetice profesionale de la Glemis

Advertorial
Joi, 23 Martie 2017, ora 14:18
36036 citiri
Parfumuri de lux si cosmetice profesionale de la Glemis

(P) Glemis este un magazin autorizat in ceea ce priveste furnizarea produselor cosmetice profesionale si a parfumurilor de lux, fiind alegerea a foarte multe persoane pentru ca pune la dispozitie intregi game de produse si informatii relevante despre brand-urile cu care lucreaza.

Glemis da intotdeauna dovada de profesionalism si servicii calitative atunci cand vine vorba despre comenzi, livrare si promptitudine, magazinul fiind prezent atat fizic, cat si in mediul online si raspunde nevoilor clientilor in cel mai scurt timp.

Glemis ofera cosmetice profesionale si parfumuri de lux la un pret foarte avantajos

Magazinul ofera aproximativ 5000 de produse, destinate parului, unghiilor, tenului sau corpului, precum si parfumuri dintre cele mai sofisticate: Armani, Lancome, Prada, Versace, Bvlagri si multe altele.

Indiferent ca este vorba despre saloane sau persoane fizice, noi va stam la dispozitie intotdeauna, cu preturi avantajoase, pentru toate buzunarele.

Pentru a putea beneficia de toate aceste produse, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati cateva click-uri si sa va introduceti datele pentru a putea fi preluate de catre operatorii Glemis.

Preturile sunt foarte accesibile pentru ca empatizam foarte bine cu clientii si in afara de asta, noi nu platim chiria in centre comerciale, asadar adaosul este mult mai mic.

Produse profesionale variate, destinate atat femeilor, cat si barbatilor

Glemis va pune la dispozitie produse originale destinate atat femeilor, cat si barbatilor, de la cele mai apreciate parfumuri, la produse de make-up selecte, cosmetice inovatoare, precum si produse care pun in evidenta fumusetea fiecaruia.

Va punem la dispozitie game intregi de produse, destinate tuturor persoanelor si oferim pe site-ul nostru informatii despre fiecare brand in parte, menite sa ajute clientii in momentul in care doresc sa-si achizitioneze un anumit produs.

De asemenea, comenzile sunt 100% sigure, iar livrarile se fac intr-un timp foarte scurt. Glemis dispune si de game intregi de aparatura pentru aranjarea parului, ceara de epilat, incalzitoare pentru ceara, precum si masini de tuns si sa nu uitam nici de produsele cosmetice destinate parului, tenului, unghiilor, dar si parfumuri ale unor mari brand-uri de succes.

Unde ne gasiti si cum comandati produsele de care aveti nevoie?

Pe pagina Glemis.ro veti gasi atat informatii despre produse, cat si produsele in sine. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa o accesati.

Prima comanda se face pe site-ul nostru, unde trebuie sa va introduceti datele pentru a putea fi preluate de catre un operator de-al nostru care va va contacta in momentul trimiterii comenzii pentru confirmarea adresei, iar urmatoarele comenzi vor putea fi facute telefonic.

Comanda se livreaza rapid, prin curier. Voi trebuie sa dati click sau sa sunati, iar de restul ne ocupam noi.

Magazinul nostru se afla in centru Sucevei, pe Esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor, iar pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pentru ca va stam mereu la dispozitie cu informatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#parfum lux magazin, #cosmetice profesionale online , #frumusete