Pentru al doilea an consecutiv, Farmec pune culoare pe ritmurile festivalului Electric Castle

Comunicat de presa
Luni, 16 Iulie 2018, ora 11:40
11269 citiri
Pentru al doilea an consecutiv, Farmec pune culoare pe ritmurile festivalului Electric Castle

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, continua parteneriatul cu Electric Castle, acesta fiind cel de-al doilea an consecutiv in care brandul Gerovital este alaturi de fanii festivalului.

La editia din acest an, Gerovital pune frumusetea pe note muzicale, oferind tuturor participantilor surprize si experiente inovatoare, pline de culoare, direct din pavilionul WeShowCase.

"Suntem incantati ca si in acest an suntem parteneri ai Electric Castle, o colaborare pe care ne propunem sa o transformam intr-o traditie frumoasa, materializata in activitati si activari de impact pentru publicul nostru. Si la aceasta editie, ne vom implica in oferirea unei experiente festivaliere memorabile si pline de culoare tinerilor activi, prezenti la festival si uniti de pasiunea pentru muzica si de dorinta de a fi parte a comunitatii dezvoltata in jurul Electric Castle. Am pregatit o serie de activari in premiera, care vor combina tehnologia cu atmosfera electrica si care vor marca in cele mai puternice nuante interactiunile participantilor la festival", a declarat Razvan Alistar, PR Manager Farmec.

"Parteneriatul cu Farmec aduce in prim plan frumusetea si autenticitatea muzicii, desavarsind atmosfera si vibe-ul unic al celor cinci zile de festival. Ne bucuram ca sunt si in acest an alaturi de noi si ca impreuna contribuim la dezvoltarea unui eveniment local, national, cat si international de anvergura. Suntem siguri ca acesti doi ani de colaborare sunt doar inceputul unei istorii frumoase si de succes", a afirmat Andi Vanca, Director Comunicare Electric Castle.

Prezenta Gerovital la Electric Castle 2018 este definita de conceptul "Mai mult decat culoare", o umbrela de comunicare care vizeaza toate activitatile pregatite pentru aceasta editie. Astfel, in cadrul pavilionului WeShowCase, Gerovital va fi prezent cu trei zone special amenajate pentru a oferi tuturor participantilor la festival activari relevante.

Pe durata editiei din acest an a Electric Castle (18 - 22 iulie), Gerovital va defini look-ul fresh, in ton cu ultimele tendinte ale fanilor festivalului, oferindu-le sesiuni de machiaj si manichiura. Acestea vor fi realizate de artisti make-up si experti in estetica unghiilor cu produse din prima gama de cosmetica decorativa a companiei clujene - Gerovital Beauty.

In premiera pentru brand, va fi pregatita si o activare de testare a diverselor stiluri de machiaj, pe baza tehnologiei de recunoastere faciala. Cu ajutorul tehnicilor de realitate virtuala augmentata, festivalierii vor putea experimenta cu stilurile de make-up, nuantele si combinatiile cromatice distincte, alegand optiunea care li se potriveste cel mai bine tenului, dar si propriei personalitati.

De asemenea, participantii Electric Castle 2018 vor putea beneficia de o serie de surprize si concursuri cu premii speciale, pregatite in zona de activare a brandului.

Gerovital ii incurajeaza pe festivalieri sa participe la concursurile si provocarile electrice, care solicita creativitatea in crearea unor versuri amuzante si indemanarea in realizarea unei manichiuri perfecte prietenilor, proba contra cronometru.

Abilitatile, energia si entuziasmul castigatorilor vor fi rasplatite cu premii constand in produse Gerovital Sun, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Geluri de dus si Aslavital.

Toate activitatile pregatite de liderul local de cosmetice la festivalul care aduna in fiecare an un numar record de fani ai muzicii electronice pot fi consultate si din aplicatia Electric Castle.

Compania clujeana se implica activ in sustinerea evenimentelor culturale, cu impact asupra comunitatii locale. Astfel, de la inceputul anului 2018, Farmec a sustinut, in calitate de partener, o serie de evenimente din domeniul muzicii, cinematografiei, educatiei si dezvoltarii personale.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc - ramane un brand emblema pentru Romania. Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are certificare internationala GMP si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari.

In iunie 2018, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec, amplasate in Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara si 14 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti (3 magazine), Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Ramnicu Valcea si Oradea.

Pentru a fi la curent cu noutati legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialistilor, surprize si concursuri, puteti urmari conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania

Instagram: www.instagram.com/farmec/

Site si magazin online: www.farmec.ro

Site campanie Unirea la Feminin: http://www.unirealafeminin.ro/

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Farmec Electric Castle 2018 , #frumusete