Probleme de frumusete rezolvate instantaneu

Joi, 01 Noiembrie 2012, ora 20:17
2753 citiri
Probleme de frumusete rezolvate instantaneu

Ai apelat la diverse trucuri de infrumusetare, dar cumva rezultatul nu este cel pe care ti l-ai fi dorit si nu stii cum sa faci sa rezolvi problema. Nu este cazul sa intri in panica, insa, pentru ca exista alte trucuri care sa vina in ajutorul celor care au dat gres.

Iata ce poti face, potrivit Real Simple:

Ti-ai tuns bretonul si treaba a ramas nefinisata

Daca te-ai hotarat sa devii propriul hair-stilist si ai dat-o in bara, nu este un capat de tara, caci parul va creste la loc mai repede decat ti-ai imagina si totul se va rezolva. Pentru ca lumea sa nu observe noua ta coafura putin ciudata, insa, foloseste pe breton o crema care sa contina putin ulei. Acesta va face parul sa se indrepte si va parea mai lung. In plus, poti sa iti piepteni bretonul intr-o parte si chiar sa il prinzi cu clipsuri pe spate.

Ai mers la un tratament facial si acum ai urme rosii

In primele zile dupa tratamentul facial vei parea ca mai degraba te-ai uratit decat sa faci ceva bun pentru tenul tau, dar nu trebuie sa te panichezi, pentru ca roseata va disparea si apoi tu vei avea pielea neteda la care ai tot visat, fara puncte negre.

Daca unele locuri sangereaza, aplica un cub de gheata infasurat intr-un prosop. Foloseste si geluri antibacteriene, pentru a evita infectarea acelor zone si nu uita de crema hidratanta, care ajuta epiderma sa se refaca mai repede.

Ai exagerat cu pensatul

Uita-te la o poza cu tine inainte de a te fi pensat, pentru a vedea exact cum erau inainte sprancenele tale. Apoi foloseste un creion pentru a umple spatiile si a-ti ingrosa usor sprancenele. Nuanta acestuia trebuie sa fie usor mai deschisa decat cea a firelor de par. In plus, evita sa te pensezi pentru cateva saptamani, pana cand firele vor creste la loc.

Noua culoare a parului este prea deschisa sau prea inchisa

Cel mai bine, in aceasta situatie, este sa ceri ajutorul unui specialist. Daca nu vrei asta, insa, poti sa faci si tu cate ceva. De exemplu, daca nuanta este prea deschisa fata de ceea ce doreai, aplica o vopsea semipermanenta mai inchisa cu un ton. Alege culori neutre sau calde si stai departe de cele cenusii. Daca vopseaua a iesit prea inchisa la culoare, fa-ti cateva suvite mai deschise.

Ti-ai aplicat in graba autobronzatul si acum ai pete pe piele

Intra la dus cat mai repede cu putinta si foloseste un burete exfoliant. De obicei dureaza cateva ore pana cand un atobronzant se fixeaza in piele, asa ca ai ceva timp la dispozitie sa iti indrepti greseala. Dupa dus, aplica niste ulei de bebelus pe piele, acesta ajutand la dizolvarea substantei cu pricina, dupa care sterge-te cu un prosop.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#greseli cosmetice reparate, #greseli frumusete reparate, #greseli frumusete sfaturi, #trucuri accidente cosmetice , #frumusete