Procedee pentru buze mai mari si mai voluptoase - Doza de frumusete Ziare.com

Duminica, 03 Februarie 2013, ora 20:01
3355 citiri
Procedee pentru buze mai mari si mai voluptoase - Doza de frumusete Ziare.com

Odata cu inaintarea in varsta, buzele, la fel ca intreaga piele, isi pierd din voluptate, din fermitate, devenind mai subtiri si mai putin senzuale.

Astfel, femeile incep sa isi piarda si mai mult din increderea si asa clatinata de celelalte semne ale imbatranirii. In plus, unele dintre ele nu au buze groase nici in tinerete, suferind din cauza zambetului lor care nu iese in evidenta asa cum si-ar dori.

Pentru asta au fost inventate procedee cosmetice si operatii chirurgicale de marire a buzelor, dupa cum declara pentru Ziare.com dr. estetician Daniela Gomoi.

Exista, bineinteles, metoda implantului, dar aceasta necesita anestezie si este pentru femeile mai "curajoase". Implica si un grad de risc mai mare, intrucat tesutul implantat poate sa fie respins de catre organism.

Cea mai sigura metoda, insa, dar si cea mai utilizata, este aceea de injectare a acidului hialuronic.

Cum functioneaza acidul hialuronic

Acesta poarta mai multe denumiri, in functie de compania care il produce, asa ca il poti gasi sub numele de Collagen, Teosyal, Juvederm, Hyalaform, Restylane, etc.

Procedura in sine nu este prea dureroasa, fiind precedata de calmante orale sau de o singura mica injectie cu anestezie locala.

Nu este nevoie de o sala de operatii, de echipa si ustensile chirurgicale si nici de odihna post-interventie.

Nu apar alergii, infectii (caci procedura se realizeaza de catre un doctor, care foloseste numai obiecte sterile), nu apar hemoragii, hematoame sau asimetrii, asa cum s-ar putea intampla in cazul implanturilor.

Masajul aplicat ulterior injectarii este foarte important pentru distribuirea uniforma a substantei, astfel incat buzele sa arate perfect.

Ingrijirea de dupa procedeu

In prima zi dupa injectare, este bine sa eviti fardurile. Din a doua zi, insa, poti sa te machiezi cum o faci in mod normal, rujul neinteractionand cu acidul hialuronic deja acomodat in organism.

Costurile maririi buzelor

Acidul hialuronic poate sa fie injectat fie in ambele buze, fie numai intr-una dintre ele, de regula cea superioara.

In cazul in care sunt marite ambele, pretul se afla undeva intre intervalul 240 si 270 de euro, iar pentru o singura buza, acesta scade la jumatate.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#marime buze tratamente cosmetice, #marire buze acid hialuronic, #acid hialuronic buze pret, #marire buze procedeu cost , #frumusete