Produsele Mounir cuceresc piata de beauty din Romania

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 17:53
6447 citiri
Produsele Mounir cuceresc piata de beauty din Romania

Mounir, brandul de produse profesionale pentru colorarea și intretinerea parului se distribuie de acum si la noi in tara. Gama de produse garanteaza obtinerea unor culori vibrante precum și refacerea parului pentru ca podoaba capilara sa straluceasca de sanatate si frumusete!

Dupa ce a cucerit online-ul cu schimbarile de look pe care le-a realizat, avand aproape 7 milioane de abonati pe contul de Instagram, dorinta celebrului hairstylist Mounir este sa ofere instrumentele de culoare de care au nevoie stilistii pentru a obtine transformarile dorite. “Timp de multi ani, a trebuit sa sap adanc pentru a gasi modalitati de a crea nuantele pe care le doream, cu ceea ce era disponibil pe piață. M-am trezit în căutarea gamei perfecte de culori, care să refacă părul, să creeze luciu și să aducă transformările pe care le aveam în minte. Întrucât nu am putut găsi un brand care să ofere toate acestea, s-a născut revoluția noastră de culori! Sunt încântat să o împărtășesc cu voi și sper că vă va plăcea la fel de mult cât ne place echipei mele și mie”, a marturist Mounir despre brandul de produse profesionale ce ii poarta numele si care a ajuns acum si in tara noastra.

Intreaga gama de produse Mounir a fost supusa multor teste pana a fost introdusa pe piata. “Drumul meu către finalizarea gamei de culori a durat ani de zile și sunt cum nu se poate mai mulțumit de rezultatul final. Culoarea se dispersează egal, acoperă firele albe de par, are un miros plăcut și, un aspect esențial, hrănește părul, conferindu-i un luciu extraordinar. Această gamă este instrumentul perfect pentru orice coafor, străduindu-se să le acorde clienților transformarea la care au visat”, a mai spus Mounir despre produsele care ii poarta numele.

Academia Mounir este de acum prezenta si in Romania

Tehnicile de balayage create de celebrul hair stylist Mounir sunt recunoscute si apreciate la nivel mondial. Acestea vin in ajutorul oricarui profesionist care isi doreste sa se dezvolte si sa ajunga sa se bucure de rezultate impecabile.

Citeste si:
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl critică pe șeful DSU Raed Arafat și consideră că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Dragnea spune că...
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Fostul primar al Oradei, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, este văzut de mulți drept unul dintre cei mai valoroși liberali. Unii merg mai departe și îl văd...