Scapa de acnee cu uleiuri esentiale!

Luni, 18 Februarie 2013, ora 18:32
8258 citiri
Scapa de acnee cu uleiuri esentiale!

N-ar trebui sa crezi ca remediile pentru acnee trebuie sa fie scumpe pentru a fi si eficiente. Exista nenumarate alte cai de a remedia problema. Una dintre acestea este reprezentata de uleiurile esentiale, cu proprietati antiseptice, insa mult mai blande cu pielea decat alte produse de pe piata.

Aceste uieuri pot fi aplicate direct pe zona afectata sau amestecate cu ulei de samburi de struguri, pentru a fi diluate, conform typeF.

Uleiul de arbore de ceai

Uleiul esential din arbore de ceai are efect revigorant, fiind renumit si pentru proprietatile sale antibacteriene, ceea ce-l recomanda in caz de acnee. Este antiseptic, antifungic si are actine antivirala. Aplicat pe fata, acesta curata in profunzime zona, calmand iritatia si inflamatia totodata.

Uleiul de lavanda

Si acesta este potrivit in caz de acnee gratie proprietatilor antibacteriene si anti-inflamatoare. Nu doar ca va calma pielea, insa va avea si un efect relaxant asupra psihicului. Previne cu succes eruptiile acneice si inlatura roseata existenta, ceea ce-l face indicat si in cazul arsurilor solare sau intepaturilor de insecte.

Uleiul de bergamot

Si acesta este excelent pentru ingrijirea tenului acneic, avand efect revitalizant. Nu degeaba se gaseste in lista de ingrediente a multor produse de ingrijire destinate acestui tip de ten sau cu efect de racorire. Usuca usor tenul si are proprietati antibacteriene, calmand pielea iritata. Are proprietati antiseptice, prevenind astfel infectiile.

De ce apare și cum se tratează acneea
De ce apare și cum se tratează acneea
Acneea este una dintre cele mai frecvente probleme ale pielii. Aproximativ 85% dintre persoanele cu vârstă cuprinsă între 12 și 24 de ani se confruntă cu acneea, însă problema poate apărea...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#tratare acnee, #ten acneic ingrijire, #uleiuri esentiale acnee, #uleiuri esentiale piele, #uliuri esentiale utilizare, #ten acneic recomandari , #frumusete