Scapa de celulita simplu, rapid si natural

Luni, 02 Martie 2015, ora 14:21
17164 citiri
Scapa de celulita simplu, rapid si natural
Foto: Hepta.ro

Celulita este unul din principalii dusmani ai femeilor, indiferent de greutatea sau de varsta pe care o au. Exista o multime de tratamente destul de costisitoare impotriva acesteia, insa, nu toate femeile isi permit sa apeleze la ele. Astfel ca, dermatologii cauta solutii mai ieftine care sa combata celulita si care sa fie naturale si sanatoase.

Crema anti-celulita cu cafea

Aceasta crema reprezinta o metoda la indemana fiecarei femei. S-a demonstrat ca aceasta netezeste pielea si reduce grasimea datorita cafeinei care are efecte uimitoare. Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati intr-un blender zat de cafea, zahar si niste crema hidratanta pe care sa o aplicati in fiecare zi in timp ce faceti dus, in zonele cu probleme.

Foloseste sare de mare si iti "sare" celulita!

O alta solutie ieftina impotriva celulitei este gomajul cu sare de mare care exfoliaza pielea, pune sangele in miscare si in cele din urma modifica textura pielii, aceasta devenind foarte fina.

Tratamentul pe baza de uleiuri

Uleiul de cocos, masline si cel de rozmarin reprezinta o alta varianta in eliminarea celulitei. Aceste uleiuri au anumite proprietati care fara indoiala ajuta la combaterea si eliminarea dusmanului nostru. Este necesar sa va masati pielea in fiecare zi cu cel putin unu din aceste uleiuri si rezultatele nu vor inceta sa apara.

Verdeturi si fructe, bune pentru inlaturarea celulitei

Pe langa tratamentele de uz extern, este foarte important sa aveti grija ca alimentatia sa fie una saraca in grasimi si zahar. Exista si anumite plante care ajuta si ele in timp la inlaturarea celulitei.

Ai celulita fibroasa? Cum scapi de ea

Papadia, spre exemplu, poate fi consumata sub forma de infuzie neindulcita care se bea zilnic. Se folosesc cateva lingurite de planta uscata care infuzeaza aproximativ 10 minute, sau o puteti consuma sub forma de salata, alaturi de alte plante verzi pe care le stropiti cu zeama de lamaie si eventual adaugati putin ulei de masline.

O alta metoda extrem de buna atat pentru eliminarea celulitei, dar si pentru accelerarea metabolismului care duce la arderea grasimilor este ceaiul verde. Se pot consuma aproximativ 2-3 cani de ceai pe zi si este recomandat sa il folositi chiar si in locul cafelei de dimineata.

Exista si fructe care consumate regulat pot face minuni. Printe acestea se enumera: papaya, ananas, avocado, mango si fructele de padure. Acestea au un efect antiinflamator, detoxifica organismul, impiedica depunerea grasimilor si dreneaza tesuturile.

Crema pe baza de otet de mere

Acest otet este folosit de femei in diferite tratamente pentru par si albirea dintilor, insa s-a descoperit ca acesta este bun si pentru piele. Se amesteca 2-3 linguri de crema hidratanta sau ulei de masaj cu 1-2 linguri de otet de mere si se maseaza pielea de cateva ori pe saptamana.

Nutritie pe paine cu Ioana Raducu: Ce este celulita si cum scapi de ea

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru combaterea si inlaturarea celulitei este sa ne hidratam corect. Este foarte important sa bem multa apa pentru a ne metine o stare de bine si a ne hidrata pielea pentru ca aceasta sa straluceasca si sa fie neteda. Se vor consuma si alimente care contin multa apa si care ne pot ajuta sa slabim.

Cauza principala a aparitiei celulitei este alimentatia necorespunzatoare, asa ca daca vreti sa evitati sa va alegeti cu aceasta problema, aveti grija ce mancati!

Revista YVE

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#crema otet celulita, #crema zat cafea celulita, #remedii naturale celulita , #frumusete