Te gandesti la operatii estetice? Efecte secundare nebanuite

Miercuri, 21 Noiembrie 2012, ora 14:03
6329 citiri
Te gandesti la operatii estetice? Efecte secundare nebanuite

Aproape orice femeie are o nemultumire fata de felul cum arata, dorindu-si sa schimbe un aspect legat de corpul sau chipul ei. Daca si fonduri exista, operatiile estetice reprezinta rezolvarea.

Daca si tu faci parte din aceasta categorie, trebuie sa stii ca pot sa apara si efecte adverse la care nu te-ai astepta, potrivit Total Beauty. Iata care sunt acestea:

Cicatrici urate

Atunci cand vine vorba despre operatii care sa elimine surplusul de piele de pe abdomen sau care sa ridice sanii, multi cred ca cicatricile ramase depind de abilitatile chirurgului. Totusi, foarte mult conteaza si factorii genetici.

Astfel, chiar daca chirurgul este cel mai bun, poti sa ramai cu urme urate, mai ales daca pielea ta este inchisa la culoare.

Grasime noua apare in locurile unde a fost efectuata liposuctia

Nimeni nu iti garanteaza ca vei ramane slab pe vecie intr-o anumita parte a corpului daca ai facut liposuctie. Daca vei continua cu un stil de viata nesanatos, noi depozite de grasime se vor aseza acolo, dar si in alte zone ale corpului, asa ca operatia este doar un prim pas pe care sa-l faci in lupta cu kilogramele.

Distanta intre sani dupa implant

Tori Spelling si-a facut implant mamar, unul nu foarte reusit. Daca la inceput toata lumea a vrut sa dea vina pe medic, vedeta a spus ca nu acesta este de vina, ci sternul ei, constitutia sa. Atunci cand avea sanii mici, problema nu era evidenta, dar odata cu silicoanele, aceasta a fost exacerbata.

Asa ca, inainte de operatie, trebuie sa iti analizezi cu atentie conformatia, impreuna cu doctorul, pentru a stabili marimea perfecta a sanilor, in functie de corpul tau.

Probleme din cauza fumatului

Daca esti fumator, cei mai multi chirurgi plastici vor avea reticente in a te opera. Persoanele care fumeaza mult au un nivel scazut de oxigen in sange, asa ca ranile li se vor vindeca mai greu, cicatricile vor fi mai evidente, pielea se poate necroza sau innegri.

Suplimentele pe care le iei conteaza

Multe femei nu realizeaza ca suplimentele alimentare pot interactiona cu anestezicul, iar problemele survenite pot chiar sa le omoare. Inainte de operatie trebuie sa-i spui medicului despre toate medicamentele sau suplimentele pe care le-ai luat, oricat de inofensive ar parea.

Lasi pe oricine sa iti faca injectii cu Botox

Nu te lasa pe mana oricui atunci cand vrei sa iti faci injectii cu Botox, indiferent cat de simple par acestea. Trebuie sa le faca un doctor care cunoaste bine anatomia fetei si felul in care aceasta va fi schimbata de toxina botulinica, asta pentru a nu ramane cu o fata lipsita de expresie, imobila.

Au existat cazuri de femei care au ramas oarbe timp de mai multe luni, din cauza ca injectia pentru eliminarea ridurilor de la coltul ochilor a fost facuta prea aproape de acestia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție”
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție”
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#operatii estetice sfaturi, #oferatii estetice efecte adverse, #proceduri estetice efecte adverse, #operatii estetice posibile complicatii , #frumusete