Tratamente estetice cu rezultate spectaculoase

Sambata, 23 Decembrie 2017, ora 12:23
5427 citiri
Tratamente estetice cu rezultate spectaculoase
Foto: Doctor Dana Bratu

Doar cateva zile ne mai despart de Anul Nou, moment ideal de a-ti revedea prietenii si cunostiintele si a schimba impresii despre tot ce s-a petrecut anul acesta.

Pentru a nu se observa trecerea timpului si pe chipul nostru, dr. Dana Bratu, medic specialist dermatolog, recomanda pentru Ziare.com cateva tratamente estetice cu rezultate vizibile instant!

Aceste proceduri medicale urmaresc netezirea ridurilor, imbunatatirea texturii pielii si efectul de lifting (ridicare) al fetei.

1. Microneedlingul medical sau mezoterapia fractionata. Tratamentul este minim invaziv si foloseste un sistem de micro-ace care ajung la nivelul dermului si stimuleaza sinteza de neocolagen. Tenul devine mai luminos, iar culoarea se uniformizeaza.

Acesta se poate aplica si la nivelul scalpului pentru a determina cresterea parului sau la nivelul gatului si decolteului pentru cresterea fermitatii pielii.

2. Efectul spectaculos asupra ridurilor din portiunea superioara a fetei (frunte, zona ochilor sau dintre sprancene) se obtine cu botox. Daca nu ati mai facut acest tratament pana acum, este bine sa stiti ca efectul se instaleaza in cateva zile si dureaza in jur de 6 luni.

Ridurile vor fi netezite, iar chipul va avea un aspect rejuvenat. Daca doriti sa aratati perfect la petrecerea de Revelion, va recomand sa faceti tratamentul cu 1-2 zile inainte de Craciun pentru a avea timp sa se actioneze substanta. Va puteti relua imediat activitatea obisnuita, tinand cont de anumite indicatii ale medicului (evitarea masajului facial, saunei, caldurii excesive sau expunerea la radiatii UV, inlusiv la solar).

Citeste si Utilizari neobisnuite ale botoxului

3. Peeling-ul chimic. In clinicile de dermatologie, avem la dispozitie un nou tip de peeling, cu efecte asemanatoare peelingurilor clasice, insa fara descuamare si fara risc fotosensibilizant. Peelingul superficial sau mediu se poate efectua regulat, iar principalele indicatii sunt eliminarea imperfectiunilor tenului, uniformizarea nuantei pielii si diminuarea ridurilor fine.

4. Liftingul facial cu fire bio-resorbabile este un tratament nechirurgical ce consta in introducerea sub piele de fire PDO ce vor stimula producerea de colagen si intinderea pielii. Astfel, pometii se pot ridica, barbia dubla poate fi indepartata, iar pielea in exces de la nivelul pleoapelor, gatului sau decolteului se diminueaza vizibil.

5. Tratamentele injectabile cu acid hialuronic. Atunci cand ne dorim o feminizare a chipului, apelam la metode rapide de volumizare si sculptare a chipului. Buzele pline, frumos conturate sunt un semn al senzualitatii si aduc chipului armonie.

Pometii pot fi sculptati si creeaza impresia ca fata este mai subtire, ovalizand conturul facial. Ridurile din jurul gurii pot fi umplute cu produse pe baza de acid hialuronic, iar efectul se observa imediat dupa prima sedinta.

Indiferent de metodele de rejuvenare la care apelam, cel mai important este sa ne simtim bine in pielea noastra, sa avem incredere in noi si sa ne bucuram de momentele unice alaturi de cei dragi sufletului nostru.

Sarbatori Fericite!

Dr. Dana Bratu, medic specialist dermatolog

www.danabratu.ro

Daca aveti vreo intrebare pentru medicii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Tratament estetice cu rezultate spectaculoase, #tratamente estetice , #frumusete