Trucuri de infrumusetare care pot aprinde barbatii

Luni, 10 Ianuarie 2011, ora 18:09
5592 citiri
Trucuri de infrumusetare care pot aprinde barbatii
Foto: Glamour

Desi aproape orice femeie si-ar dori sa atraga fara sa apeleze prea mult la ajutorul produselor cosmetice, unele strategii de infrumusetare chiar au un rol important si ii pot face pe barbati sa te gaseasca irezistibila, in anumite momente.

Glamour a evidentiat cateva dintre acestea.

1. Foloseste dermatograf albastru

Renunta la dermatograful negru sau gri si inlocuieste-l cu unul albastru inchis, metalizat chiar, pentru a avea un machiaj mai sofisticat si mai subtil totodata, care va da mai multa intensitate privirii. Aplica-l pe linia genelor, atat la pleoapa inferioara cat si la cea superioara.

2. Infrumuseteaza-ti zambetul

Incearca un produs de albire a dintilor, care sa ofere zambetului mai mult efect, si aplica pe pometi un fond de ten cu o nuanta usor stralucitoare, care sa dea mai multa luminozitate chipului.

Pentru a-ti albi dintii nu trebuie neaparat sa apelezi la procedeele costisitoare care se practica doar la stomatolog, ci poti sa incerci si o solutie ce poate fi utilizata acasa, care este mai ieftina, cu conditia sa respecti intocmai instructiunile de folosire. Nu vei obtine acelasi rezultat ca in urma albirii la dentist, dar va fi o imbunatatire.

3. Da putina stralucire decolteului

Chiar daca nu ai un bust generos, aplicand pe decolteu o pudra care da un plus de stralucire vei putea atrage atentia aproape oricarui barbat.

4. Fa-ti buzele mai ispititoare

Un ruj care sa aiba o nuanta de rosu intens ar putea aprinde imaginatia unui barbat insa, daca l-ai saruta si i-ar ramane urme pe aproape toata fata s-ar putea sa nu ii placa. Pentru a evita o asemenea situatie, este important ca, atunci cand folosesti culori puternice, sa aplici un strat de pudra atat inainte sa iti dai cu ruj, cat si dupa. De asemenea, poti folosi un ruj rezistent la transfer.

5. Onduleaza-ti parul

Buclele mari si lejere sunt extrem de sexy, dand impresia de naturalete. Cel mai simplu este sa folosesti un ondulator sau chiar placa de intins parul.

6. Combina o rochie pe corp cu tocuri inalte

O rochie care sa iti puna corpul in evidenta, dar nici foarte stransa, de preferat mini, insa nici extrem de scurta, asociata cu o pereche de pantofi cu toc inalt, ar putea impresiona orice barbat. Nu uita insa si de pielea care este la vedere: da-ti cu o lotiune hidratanta si usor stralucitoare.

7. Fa-ti un coc lejer

Prinde-ti parul intr-un coc lejer si lasa cateva suvite sa iti incadreze chipul. Onduleaza-le putin si elibereaza chiar mai mult par intr-o parte, pentru mai mult efect.

8. Aplica-ti un tatuaj

Multor barbati le place ca femeile sa aiba o latura mai salbatica, iar un tatuaj poate lasa o asemenea impresie. Ai grija insa sa nu fie ceva strident si opteaza pentru un tatuaj temporar.

9. Bazeaza-te pe naturalete

Uneori este suficient sa iti dai doar cu un luciu de buze transparent si cu parfum in cateva puncte cheie ale corpului - in spatele genunchilor, pe coapse, la incheieturile palmelor, in spatele urechilor si pe par. Indiferent ce porti, lasa-ti personalitatea sa iasa in evidenta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#cum sa fii mai atractiva, #trucuri femei infrumusetare, #trucuri infrumusetare incitat barbati, #cum sa fii sexy , #frumusete