Zambeste! Dantura perfecta iti aduce succesul in afaceri si in viata

Sambata, 17 Martie 2012, ora 19:17
4716 citiri
Zambeste! Dantura perfecta iti aduce succesul in afaceri si in viata

Dantura frumoasa este avantajul tau in orice negociere, reprezentand, in general, un semn de sanatate si feminitate la femei, iar la barbati un semn de forta si virilitate.

In cadrul negocierilor, fie ca vorbim de afaceri, fie de momente in care iti doresti sa obtii un avantaj maxim intr-o situatie data, este important sa iti afisezi increderea relaxat. Astfel, daca ai un zambet precar, acest aspect iti poate crea un sentiment de inferioritate, sustine Dr. Dragos Popescu, director general DentalMed Luxury Dental Clinic, intr-un interviu acordat Business24.

Medicul mai abordeaza si controversatul subiect al tratamentului de albire a dintilor.

Considerati ca dantura poate influenta succesul in afaceri?

In zilele noaste imaginea conteaza si are un rol din ce in ce mai important! Aspectul danturii este parte integranta din imaginea unei persoane, fiind printre primele carti de vizita pe care le afisam. O dantura armonioasa si un zambet stralucitor pot crea un avantaj posesorului in multe situatii, inclusiv in mediul de afaceri.

Succesul in viata sau in afaceri este de multe ori influentat de apectul fizic, fiind o completare fericita a calitatilor persoanei respective. S-a dovedit prin studii de specialitate faptul ca oamenii frumosi si ingrijiti se angajeaza mai usor decat ceilalti, sunt remarcati mai rapid, primesc salarii mai bune.

De aceea, mai nou si in Romania, dupa efectuarea unor retusuri estetice pacientii au inteles ca detaliile conteaza si ca imbunatatirea lookului trebuie sa includa zambetul si dintii, acestea fiind de multe ori neglijate.

Estetica dintilor are un rol fundamental in aspectul general al unei persoane, rezultatele stilizarii zambetului fiind spectaculoase, eclipsand de multe ori alte operatii estetice. Pacientii care au beneficiat de tratamente de reconstructie estetica a dintilor arata mult mai tineri, sunt mai increzatori, mai motivati - ingredientele de baza ale succesului.

Poate fi considerata dantura un "accesoriu" care vorbeste despre tine, asa cum se spune despre haine, masina etc..?

Oamenii sunt adesea judecati dupa aspectul exterior. Instinctual, in relatiile interumane facem evaluari pe baza unor informatii care ne sunt livrate in mod rapid, legate de tinuta corporala: aspectul dintilor, ingrijirea pielii si a parului etc.

Citeste mai multe despre

Zambeste! Dantura perfecta iti aduce succesul in afaceri pe Business24.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#dinti succes afaceri, #tratament albire dinti, #aspect fizic afaceri, #albire dantura , #frumusete