De ce sa comanzi online decoratiuni pentru casa si gradina?

Advertorial
Miercuri, 02 Iunie 2021, ora 18:04
4251 citiri
De ce sa comanzi online decoratiuni pentru casa si gradina?
decoratiuni casa gradina FOTO: piqsels.com

Comertul electronic reprezinta vanzarea, respectiv cumpararea de bunuri in mediul online si este posibil datorita dezvoltarii extraordinare a tehnologiilor online si a cresterii vitezei de transfer a datelor. Ceea ce face din e-commerce o reala forta este posibilitatea de accesare a internetului de pe o varietate de dispozitive - computere, tablete, telefoane sau ceasuri inteligente - disponibile in toata lumea.

Ca in orice alt domeniu, in cazul bunurilor din categoria decoratiunilor pentru casa sau gradina, posibilitatea de a comanda online si de a primi acasa intr-un timp foarte scurt bunurile comandate a dus la o crestere exponentiala a vanzarilor. Care sunt motivele pentru care este preferata achizitia online de un numar din ce in mai mare de cumparatori?

Preturi mult mai mici

Cel mai mare avantaj pe care il confera achizitionarea de la magazine online este legat de pret. In general, preturile pentru produsele disponibile pe internet sunt mai mici decat pentru produsele similare comercializate in sistemul clasic, prin magazine specializate. Acest lucru este posibil pentru ca, dintre costurile care se amortizeaza prin pret, lipsesc unele foarte mari: chirie, personal calificat pentru vanzari, consumabile si utilitati necesare pentru functionarea magazinului clasic, costuri legate de promovarea produselor. In aceste conditii, vanzatorul poate oferi reduceri mai mari, iar acest beneficiu are efect direct asupra buzunarului clientului.

Un alt motiv pentru care pretul este mai mic online este reprezentat de faptul ca, in general, cumparatorii moderni sunt foarte bine informati si beneficiaza de motoare de cautare si aplicatii care compara preturile oferite de diversi vanzatori. In aceste conditii, magazinele online nu isi permit sa fixeze preturi mai mari decat competitorii, pentru ca sansele de a vinde scad dramatic.

Varietate impresionanta de produse

Indiferent de cat de mare este suprafata comerciala a magazinului clasic, de varietatea furnizorilor si a produselor oferite, acesta nu va putea niciodata sa puna la dispozitia clientilor multitudinea de produse pe care un magazin online le poate oferi. Limita portofoliului de produse tine exclusiv de cel care administreaza magazinul online. In sistemul clasic, proprietarul magazinului trebuie sa expuna acele produse care se vand foarte bine sau care au potentialul de a deveni foarte vandabile, deoarece suprafata de expunere este limitata si numarul consilierilor de vanzari calificati, experimentati si disponibili este foarte mic.

In mediul virtual, nu este necesar sa parcurgem kilometri si sa pierdem timp in trafic pentru a merge la diferite magazine de decoratiuni pentru casa si gradina, in incercarea de a gasi bunurile care sa ne convinga. Este suficient sa deschidem o alta pagina web, cu un alt magazin si sansele de a gasi decoratiunile potrivite sa creasca exponential.

Usurinta efectuarii comenzilor

In sistemul clasic, in magazine este posibil ca stocurile sa fie limitate sau chiar inexistente si sa fim nevoiti sa luam ultimul produs de pe raft sau, cel mai adesea, sa plecam dezamagiti in cautarea altui magazin si a altor decoratiuni. Online, insa, lucrurile sunt mult mai simple, stocurile sunt vizibile si tot efortul necesar pentru a efectua comanda este o serie de click-uri de mouse - eventual si de tastatura - in browser.

Livrare acasa, fara complicatii

O alta bataie de cap pentru cei care cumpara din magazinele clasice este legata de transportul cumparaturilor acasa. Decoratiunile de dimensiuni si greutati mici pot fi transportate relativ usor daca nu sunt foarte numeroase, insa, in cazul obiectelor voluminoase sau grele, masina este cel mai adesea neincapatoare - transportul de marfuri nefiind scopul pentru care a fost achizitionata. Tot acest stres este evitat in cazul comenzilor online, magazinele e-commerce oferind inclusiv posibilitatea efectuarii livrarii la domiciliu, in ziua si la ora indicate.

Posibilitatea de a cauta si de a gasi decoratiunile potrivite casei si gradinii fiecaruia dintre noi in online, este o imensa sansa oferita de avansul tehnologic fiecaruia dintre noi. Este un mod extraordinar de usor si confortabil de a cumpara, iar siguranta efectuarii platii si a primirii bunurilor devine o certitudine incantatoare.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#casa, #gradina, #decoratiuni , #gradina