Cum sa porti blugi colorati ca o vedeta (Galerie foto)

Duminica, 25 Martie 2012, ora 09:40
14685 citiri
Cum sa porti blugi colorati ca o vedeta (Galerie foto)

Blugii sunt niste obiecte vestimentare care nu lipsesc din garderoba niciunei persoane. De multe ori ei sunt albastri sau negri, dar pentru un aspect inedit poti apela si la variantele mult mai colorate.

Si celebritatile apeleaza la acest truc din cand in cand, conform In Style. Iata cateva tinute care sa te inspire:

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a vizitat echipa nationala britanica de hochei intr-un blazer Emilio Pucci, o esarfa oficiala a echipei si jeansi portocalii-roscati.

Taylor Swift s-a dat jos dintr-un avion, in Sidney, in acest pulover cu dungi si pantalonii pastelati Ralph Lauren, o geanta de piele si pantofi decorati vesel.

Jessica Alba spune ca nu a purtat atatea culori in viata ei ca acum, cand are in sifonier o multime de jeansi Current/Elliot, propusi de stilistul ei, Brad Goreski.

Aici actrita isi potriveste partea de jos cu un top negru si o vesta de motor.

Aceeasi actrita alege ceva neutru atunci cand isi plimba copilul in parc.

La Hollywood, Alba opteaza pentru jeansi de un rosu aprins, alaturi de un tricou simplu, alb, si un sacou sic, dar si de un colier Giles&Brother.

Pippa Middleton a asortat un blazer negru de la Zara cu o pereche de jeansi roz SuperDry, alaturi de o geanta Aruna Seth.

Amanda Seyfried poarta un tricou casual cu pantaloni Nobody Denim.

Drew Barrymore are niste pantaloni albastru marin, care amintesc de apa oceanului, pe care ii poarta cu o esarfa viu colorata. Si-a completat tinuta cu o haina militareasca.

Se pare ca look-ul alcatuit din pantaloni rosii, tricou alb si pulover negru este indragit si de January Jones.

Emma Stone scoate din monotonie o tinuta fada cu ajutorul acestor pantaloni rosii.

Iar Camila Alves, viitoarea doamna McConaughey, alege pantaloni violet, pe care ii poarta cu un top alb.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#jeansi colorati, #blugi colorati vedete, #asortare haine colorate, #blugi colorati asortare , #haine