Cum scapi de petele inestetice de pe haine

Duminica, 25 Iulie 2010, ora 11:22
7549 citiri
Cum scapi de petele inestetice de pe haine

Cred ca macar o data in viata ati fost suparati si nervosi ca vi s-a patat tricoul sau rochia preferata. Din fericire, exista situatii cand acest lucru poate fi reparat, trebuie doar sa detii secretul care te poate salva.

Daca din greseala te-ai patat cu grasime la picnicul din weekend poti sa incerci sa "salvezi" haina ta preferata cu ajutorul unui produs special sau cu detergent de spalat vase, iar temperatura apei sa fie cat mai mare, informeaza All womens talk.

O alta pata greu de gestionat este ceara de la lumanari. Pune o punga de gheata si apoi elimina ceara. Daca a mai ramas ceva, ia un servetel si incalzeste putin fierul de calcat si ia toata urma de ceara care a mai ramas.

Petele de sfecla pot fi eliminate cu ajutorul detergentului si cu apa rece. Este recomandat sa spalati de mana pata.

Pe timp de vara exista riscul sa te alegi cu o pata de alge pe rochia ta preferata. Ca sa scapi de ea e recomandat sa folosesti o perie mai aspra si detergent de vase. Daca e vorba de o rochie alba foloseste inalbitor, dar nu exagera.

Daca nu ai fost atenta in timp ce ai mancat curry si te-ai patat, clateste imediat haina cu apa si pune-o cat mai repede in masina de spalat. Daca nefericitul accident s-a produs pe camasa ta alba foloseste peroxid de hidrogen.

Petele de la bauturi acidulate se elimina cu detergent biologic in masina de spalat. Daca este vorba de lana, folositi un produs pentru inlaturarea petelor si dupa aia spalati de mana.

Fondul de ten poate fi indepartat de pe haine cu ajutorul masinii de spalat, dar apa trebuie sa fie la o temperatura ridicata.

Petele lasate de oja de unghii se indeparteaza putin mai greu, dar cel mai bine e sa aplici imediat acetona dupa care sa pui haina la spalat. Asa ca nu te supara crezand ca ai ramas fara tricoul tau preferat, ci fa repede ceva ca sa scapi de pete.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#curata pete haine, #indeparta pata haine , #haine