Cumperi haine second hand? - Sondaj Ziare.com

Marti, 26 Martie 2013, ora 09:59
7835 citiri
Cumperi haine second hand? - Sondaj Ziare.com
Foto: www.tumblr.com

In ultimii ani, in care criza economica a afectat cea mai mare parte din populatia tarii, multi romani au apelat la o metoda la indemana atunci cand vine vorba de a face ceva economii, dar fara a simti ca nu au cu ce se imbraca: magazinele second hand.

La inceputurile lor, magazinele second hand abia erau observate, insa in ultimii ani au prins avant, impanzind orasele. Daca nu-ti place sa le treci pragul ori nu vrei sa fii vazut in postura de a nu cheltui foarte multe pe haine, poti recurge oricand si la varianta de a le achizitiona on-line.

Multi sustin ca achizitionarea hainelor second hand poate fi distractiva si provocatoare, deoarece nu ai idee ce surprize ti se pregatesc. Ezinearticles scrie ca este posibil sa gasesti branduri extrem de scumpe si rare la doar cativa lei sau chiar obiecte vestimentare unicat, ce pot fi considerate o comoara.

Unele organizatii au magazine unde vand haine second hand, iar banii sunt destinati unor actiuni caritabile. Astfel, poti sa cumperi haine bune si iefitne si sa ajuti o alta persoana care are nevoie.

Gandeste-te ca acest obicei te poate ajuta si in alt mod: poti experimenta stiluri noi. De exemplu, poate intr-o zi vrei sa porti ceva ce nu ai imbraca in mod normal si nici nu ti-ai cumpara, la pretul dintr-un magazin normal. Ei bine, cumparand dintr-un magazin second hand nu o sa scoti prea mult din buzunar si o sa iti poti satisface curiozitatea. Daca nu te avantajeaza, macar stii ca nu ai cheltuit deloc mult pentru a afla asta.

Exista si persoane care opteaza pentru aceasta varianta din dragoste pentru mediu, dorind sa recicleze cat mai mult.

La ce trebuie sa fii atent

Cand achizitionezi un astfel de obiect vestimentar dintr-un magazin second hand, analizeaza-l cu atentie. Este posibil ca unele sa aiba cate un mic defect. Daca este dintr-un material bun si puternic, iar defectul poate fi reparat, mergi la casa. Nu cumpara nimic fara sa il intorci pe toate partile.

Cauta magazinele unde hainele sunt puse ordonat pe umerase. Nu iti pierde timpul cautand prin gramezile de haine - este o actiune consumatoare de energie si frustranta.

Niciodata nu purta hainele inainte sa le speli si dezinfectezi temeinic. Curata-le foarte bine pentru a nu te imbolnavi.

Ziare.com te invita la vot: Cumperi haine second hand?

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#cumperi haine second hand, #haine second hand boli, #haine second hand Romania, #magazine second hand, #magazine haine second hand , #haine
Comentarii