Pantaloni, camasi, sacouri smart casual - Idei de stil pentru barbati in pas cu moda

Luni, 28 August 2017, ora 12:55
7341 citiri
Pantaloni, camasi, sacouri smart casual - Idei de stil pentru barbati in pas cu moda

Despre pantaloni, camasi, blazere si sacouri barbati smart casual se poate vorbi ore si zile la rand. Aceste outfit-uri au ajuns o "panorama" aproape idealista a zilelor noastre, tot mai prezenta in garderoba domnilor moderni.

La birou, la evenimentele corporate si la petrecerile care impun un anumit dress-code, astfel de articole definesc barbatii puternici, dar in acelasi timp stilati, atenti la propria imagine.

Nu "doar" la moda, ci smart casual

Argumentul "moda" apare intens dezbatut printre reprezentantele sexului frumos. Lansarile de creatii vestimentare au in centru indeosebi modelul feminin.

Dar moda nu se adreseaza exclusiv doamnelor si domnisoarelor. Constituie un punct de interes si pentru domnii aratosi sau... mai putin "cadorisiti" de soarta.

Intrand putin in profunzimea subiectului "moda", indraznim sa te intrebam ce stii despre "ramura" smart casual?

Mai mult ca sigur, mereu vezi in jurul tau domni "bine imbracati" care par adevarati specialisti in arta manurii pieselor vestimentare:

* Combinatii de sacouri barbati slim fit cu t-shirt;

* Blazere in nuante luminoase, cu pantaloni in cateva tonuri mai inchise;

* Bluze lejere, reinventate pentru domnii rafinati;

* Pantaloni clasici cu forma aproape de a jeansilor etc.

Sunt doar cateva exemple inspirate din stilul smart & casual, dedicat Adamilor actuali. Acesta se potriveste cu o viata mereu activa, cu individul care nu doar asista evenimentele, ci devine partas la ele.

Moda smart casual descrie un mod de a se imbraca elegant, dar nu exagerat incat sa devina prea formal. Caracterizeaza un stil degajat, dar cu limite, in asa fel incat sa nu se confunde cu unul sport.

Cateva idei pentru stilul smart casual

Felul in care te imbraci vorbeste despre personalitatea ta. Insa in certe imprejurari, poate la locul de munca, la intalnirile de afaceri, la interviuri sau in contextele usor formale, ai nevoie de tinute ceva mai sofisticate, dar nu foarte.

Iata cateva sugestii despre acest dress-code mai mult smart decat casual:

1. "Prelucreaza-ti" cu indemanare look-ul!

Uita de eternul ansamblu jeansi-camasa si indrazneste sa-ti construiesti o infatisare ceva mai "slefuita". Creeaza-ti intreaga tinuta in jurul sacoului, una dintre "vedetele" incontestabile ale acestui trend fashion.

2. Alege tinute care te pun in valoare!

Desi te declari un militant convins al conceptului ca "nu haina-l face pe om", continua sa ramai tu. Fara sa-ti "renegi" personalitatea, incearca sa te transformi intr-o alta versiune a ta, mai buna, mai rafinata.

3. Opteaza pentru sacouri barbati slim fit!

Ajunge cat te-ai camuflat in acele jachete oribile, fara forma, care te fac sa pari o figura geometrica rectangulara. Cauta in magazine sacouri barbati slim fit de pe https://antoniogatti.ro/ cu accente business sau, dupa caz, smart.

4. Ramai pe pozitie si in privinta camasilor!

Indiferent de sezon si ocazie, renunta la piesele grosolane, din tesaturi groase, care falfaie si creeza un volum inestetic in zona abdominala. Inca o data, croiul care urmeaza linia corpului te va salva.

5. Selecteaza cu inteligenta paleta cromatica!

Culorile inchise sunt mai formale. Pe masura ce se deschid, devin tot mai informale, pana la casual, caz in care suprematia le revine tonurilor aprinse sau luminoase.

Alegerea imprimeurilor functioneaza dupa aceeasi "regula. Cu cat sunt mai vizibile (mai mari, in contrast, etc.), cu atat va transforma hainele in elemente mai putin formale.

5. Nu neglija nici partea inferioara a corpului!

In functie de efectul stilistic pe care doresti sa-l obtii, poti decide daca vrei ca o piesa clasica sa devina casual. Sau, dimpotriva, combinand anumite sacouri, un pantalon casual poate deveni smart.

Nu te descuraja daca simti ca nu te regasesti cu anumite piese, fie ele create de designer-i faimosi! Da o fuga pana in magazinul Antonio Gatti si vei gasi o multime de articole adresate barbatului contemporan, inclusiv ultima colectie de sacouri barbati smart casual!

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#sacouri barbari smart casual , #haine