Trucuri pentru a preveni cutele de pe haine

Marti, 26 Aprilie 2011, ora 20:28
5431 citiri
Trucuri pentru a preveni cutele de pe haine
Foto: yourfabulousjourney

Intr-o lume in care abia avem timp sa mancam, incercam sa gasim solutii pentru ca activitatile gospodaresti sa ne ocupe cat mai putin timp. Probabil, multe femei urasc calcatul rufelor. Cu spalatul si intinsul lor scapi mai usor, insa calcatul poate fi un chin.

Daca nu te hotarasti de seara ce trebuie sa porti a doua zi, dimineata este un cosmar sa bagi fierul in priza si sa te pui pe "intins" mai ales daca deja calcasei lucrul respectiv si s-a sifonat in sifonier. De aceea, eHow te invata cateva trucuri pentru ca hainele tale sa nu mai faca cute.

Dupa ce masina de spalat si-a terminat programul, nu lasa rufele in cuva pentru a nu se mototoli. De asemenea, daca ai uscator, scoate-le imediat. Aerul rece va "permite" sifonarea hainelor, asa ca evita asta.

Daca nu ai uscator si le pui pe sarma, uscandu-le traditional, nu mai folosi carlige pentru ca acestea fac mai mult rau decat bine.

Agata hainele corespunzator in sifonier pe umerase. Asta inseamna ca nu ai voie sa lasi hainele pe spatarul scaunului, pe coltul canapelei sau pe coltul mesei de calcat.

Curatarea hainelor nu trebuie sa te coste o avere

Incearca sa atarni cat mai multe haine. Daca acest lucru nu este posibil, impatureste-le frumos si aseaza-le cu grija. Adica niciodata nu vei pune lucruri groase, adica grele, peste cele subtiri.

Cel mai bine ar fi ca atunci cand mergi la cumparaturi sa cauti haine care nu se sifoneaza foarte repede. Hainele din lycra sau vascoza pot fi salvatoarele tale.

Persoanele care calatoresc foarte mult ar trebui mai degraba sa ruleze hainele decat sa le plieze.

Fii atent atunci cand calci rufele. Asta inseamna ca atunci cand dai cu fierul pe o anumita portiune din haina si apoi o aduci inspre tine pentru a calca alta portiune, asigura-te ca nu atingi partea deja calcata.

O alta idee buna ar fi sa investesti intr-un spray special care impiedica sifonarea hainelor.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#calcat haine, #haine umerase , #haine