Incaltaminte sport in trend si in acest sezon

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 15:41
1885 citiri
Incaltaminte sport in trend si in acest sezon

Marii producatori de echipamente sportive si incaltaminte sport apar pe piata cu tot felul de produse specializate pentru fiecare tip de sport sau activitate in parte. Spre exemplu, compania multinationala de origine nemteasca Puma a lansat o colectie motorsport in colaborare cu producatorul de automobile, motociclete si motoare, de aceeasi origine, BMW.

Cei doi producatori - Puma si BMW - au colaborat pentru a lansa imbracaminte si incaltaminte dedicata persoanelor pasionate de masini si de sport.

Indiferent daca te afli la volanul unei masini, pe un motor sau te plimbi pe jos prin oras, adidasii Puma Bmw sunt utili, comozi si la moda. Ei sunt confectionati dintr-un material textil la interior si din piele naturala la exterior. Sunt personalizati cu logo-ul BMW pe partea laterala din exterior la finalul adidasului, cat si pe limba adidasului, pe langa nelipsitul logo Puma.

Incaltamintea sport se gaseste in magazine in nuante inchise, precum negru, gri, bleumarin, dar si pe alb sau rosu. Pe internet cu siguranta se gasesc si pe alte nuante si se pot comanda online.

De altfel, Puma este un brand recunoscut si pentru faptul ca imbina cu succes influentele sportive cu cele din moda, iar colectia Puma BMW prezinta aceste influente in produsele disponibile atat in magazine, cat si in mediul virtual.

Pe langa modelul de adidas Puma BMW, compania a lansat si jachete, hanorace si diverse accesorii stilizate cu cele doua logo-uri.

Daca vreti sa va asortati din cap pana in picioare atunci cand faceti o mini excursie pana la munte, puteti sa achizitionati si rucsacul marca Puma BMW. Rucsacul este destul de incapator si are si un compartiment intern special creat pentru laptop.

De altfel, printre accesoriile realizate sub brand-ul celor doua companii, se gasesc si caciuli si sepci. Toate aceste echipamente, dar si accesorii se pot purta separat sau impreuna.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#trend incaltaminte sport, #colectie Puma BMW, #adidasi Puma BMW , #incaltaminte barbati