Ce pantofi se poarta in acest sezon (Galerie Foto)

Duminica, 13 Martie 2011, ora 13:29
6338 citiri
Ce pantofi se poarta in acest sezon (Galerie Foto)
Foto: Million Looks

Majoritatea femeilor sunt dispuse sa scoata multi bani din portofel pentru o pereche superba de pantofi, in loc sa isi cumpere o fusta, cercei sau altceva. Obsesia lor pentru pantofi este inexplicabila si de neoprit.

Si pentru ca am ajuns sa o acceptam e timpul sa ne pregatim pentru noul sezon. Sunt convinsa ca multe dintre voi vreti sa stiti ce se poarta primavara/vara asta, ca mai tarziu sa dati o raita prin magazine. In acest sezon trendurile satisfac toate gusturile.

Cei de la Million Looks au luat pulsul de pe marile podiumuri de moda si va spun ce se poarta in materie de pantofi.

Pantofii de lac si cei cu tocurile cui nu trebuie sa va lipseasca din garderoba. In ciuda faptului ca unii sustin ca sunt daunatori pentru sanatate, nu ne putem lipsi de ei. Pentru primavara/vara 2011 pantofi cu toc inalt vin intr-o mare varietate de culori, asa ca ai de unde alege nuanta ta preferata.

Balerinii au ramas in trend si in acest sezon. Desi nu confera un aer sexy, sunt comozi si practici. Insa, designerii le-au acordat o mai multa atentie si noile colectii sunt pline de farmec. Puteti sa ii asortati cu o rochie draguta sau cu o pereche de blugi.

Modelele balerinilor si pantofilor fara toc variaza in acest sezon: de la modelul Oxford, sandalele tenis, sandalele romane si alte modele interesante.

In acest sezon se poarta si pantofii cu imprimeuri. Cei mai eleganti sunt cei cu modele florale, geometrice si printul animal.

La vara se poarta sandalele gladiator. Puteti sa va achizionati o pereche cu toc sau fara. Depinde de ce va place.

Sa nu uitam sabotii. Creati pentru prima data de Karl Lagerfeld pentru Chanel primavara / vara 2010 saboti au devenit populari. Ei sunt inca la moda, dar au un aspect modernizat si mai luxos.

Platformele pene se poarta in acest sezon. Exista modele de zi cu zi, stilul espadrila, dar si modele cu desene sau foarte rafinate.

Si sa nu uitam platformele clasice. Nu arata foarte elegant sau sofisticat, dar ele sunt foarte comode. Apropo, platformele sunt considerate pantofii anului 2011!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#trend pantofi primavara vara, #pantofi primavara vara 2011 , #incaltaminte femei