Senzualitatea, o chestiune agatata de cheita fermoarului (Galerie Foto)

Miercuri, 07 Octombrie 2009, ora 23:41
3689 citiri
Senzualitatea, o chestiune agatata de cheita fermoarului (Galerie Foto)

Vremea femeilor timide care isi ascund formele sub fuste largi si lungi, care brodeaza la lumina lumanarii si isi asteapta cuminti sotul in fata sobei de la bucatarie a apus.

Yves Saint Laurent a promovat pe podium femeia sexy, indrazneata si independenta, dar in acelasi timp rafinata si specializata in manipularea senzualitatii in propriul interes.

Femeia trebuie sa fie in acelasi timp si pura, candida, dar si sexy, adica o formula greu de redat, insa care garanteaza succesul, anunta La Stampa.

Stefano Pilati a rescris limbajul senzualitatii cu ajutorul hainelor. Fara prea multe accesorii sau elemente sofisticate, el s-a folosit de banalul fermoar pentru a redefini un lucru pretios pentru feminitate.

Si Helmut Newton a inteles ce trebuie facut si a creat pantalonii tirolezi care lasa impresia ca femeia poate fi dezbracata cu un singur gest, cu ajutorul unei cheite de fermoar.

Casa Yves Saint Laurent vine si cu contraste puternice, lenjerie intima alba in combinatii cu bluze transparente negre si fuste lungi, imaginea unei femei cuminti, dar in acelasi timp sigura pe senzualitatea ei, pe care nu se teme sa si-o etaleze.

"Cautati elemente care sa creeze tensiuni intre ele", este sfatul pe care ni-l da designerul.

In schimb, femeile lui Giambattisa Valli sunt indragostite care par ca zboara.

"Hainele mele sunt ca momentele de dragoste dintre Picasso si sotia lui, Jacqueline. Ca tablourile lui Pablo, stilul lui, ca sculpturile lui Brancusi, dar si motivele etno - sic africane", este descrierea pe care o ofera creatorul.

Vesmintele lui sunt impodobite cu paiete, pene si banuti de argint. Daca vreti sa fiti senzuale nu e nevoie decat de o fusta cu un fermoar sexy, la vedere, sau o rochie care se deschide de sus pana jos dintr-o singura miscare, o invitatie si o provocare.

Daca sunteti indragostite, puteti adopta stilul lui Giambattista, ca sa puteti "zbura" linistite, fara prea mari turbulente.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Yves Saint Laurent, #senzualitate haine fermoar, #Stefano Pilati , #incaltaminte femei