10 afrodisiace pentru Ziua Indragostitilor

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 12:20
6052 citiri
10 afrodisiace pentru Ziua Indragostitilor
Foto: Arhiva

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi si trebuie sa te gandesti cum sa iti surprinzi partenerul in 2010. Obisnuitele inimioarele rosii presarate pe orice nu au cum sa lipseasca, insa uneori este nevoie de mai mult pentru a indeparta monotonia.

Afla in continuare ce alimente sunt strans legate de dragoste si care te pot ajuta sa iti uimiesti partenerul.

Datorita formei si aromei bogate avocado este cunoscut drept unul dintre cele mai puternice afrodisiace, aminteste Readers Digest. Fie ca este adaugat la o salata de fructe, fie ca optezi pentru o supa sau il consumi pur si simplu proaspat, avocado este perfect pentru Ziua Indragostitilor.

Bogate in potasiu si vitamina B, bananele sunt un aliment care te face sa te simti bine. Pentru o senzatie si mai buna fa un shake din banane coapte, miere si lapte. Specialistii in nutritie spun ca acest amestec este bun pentru stomac si regleaza nivelul zaharului din sange.

Atunci cand esti cu partenerul ar trebui sa fii fierbinte, nu? Ardeiul iute te va face sa simti exact acest lucru. Acest condiment fortifiant are o reputatie exotica si stimuleaza endorfina. Nu e de mirare ca este considerat un simbol al iubirii.

Daca te gandesti bine, mierea este un simbol al procrearii, ca doar nu degeaba perioada de dupa nunta se numeste "luna de miere". De fapt, numele acesteia vine de la o bautura alcoolica facuta din miere ce era servita cuplurilor fericite. Pentru a avea parte de o experienta romantica, de Ziua Indragostitilor opteaza pentru miere.

Semintele de pin sunt bogate in zinc, necesare productiei de spermatozoizi, si sunt considerate afrodisiace. Daca doresti ca atat tu, cat si prietena ta sa va simtiti minunat in aceasta zi, nu neglija semintele de pin.

Smochinele au fost folosite de Adam si Eva in Gradina Edenului si simbolizeaza atat sexualitatea, cat si modestia.

Salata arugula. Potrivit specialistilor in domeniu, aceasta planta piperata este cunoscuta drept afrodisiac inca din secolul I. Pentru a-i incerca efectele prepara o salata si nu sta foarte mult pe ganduri pana sa o consumi.

Unele dintre cele mai cunoscute alimente afrodisiace sunt stridiile. Sunt bogate in zinc si au reputatia de a fi foarte importante pentru dragoste si fertilitate.

Cofeina din cafea stimuleaza ritmul cardiac si ajuta fluxul sangelui. In plus, este in topul antioxidantilor si este un afrodisiac la indemana oricui.

Stie cineva un afrodisiac mai bun decat ciocolata? Puterile misterioase ale ciocolatei sunt cunoscute de foarte multe cupluri. Cu siguranta ciocolata este un aliment ce nu trebuie sa lipseasca din meniul tau de Ziua Indragostitilor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#afrodisiace Ziua Indragostitilor, #Ziua Indragostitilor cuplu afrodisiace, #Ziua Indragostitilor alimente , #intalniri