5 greseli in decorarea casei

Luni, 24 August 2009, ora 23:58
7294 citiri
5 greseli in decorarea casei
Foto: Stock.xpert

Atunci cand alegi sa iti decorezi casa singur de la a la z, trebuie sa ai in vedere si unele greseli pe care le poti face.

1. Prea multe accesorii: este prima greseala si cel mai des intalnita. Prea multe lucruri de genul: perne, rame foto, diferite ornamente pot da senzatia de dezordine. Asa ca cel mai bine este sa pastrezi minimul de accesorii.

2. De la showroom, acasa: ne place cum sunt aranjate piesele de mobilier intr-un showroom. Acolo par ca se imbina perfect si evident pasul urmator este sa comandam aceeasi combinatie si pentru acasa.

Gresit! Mobila dintr-un showroom se integreaza destul de greu si acasa. Arata fortat si in plus fara personalitate. Decat sa copiezi o idee de design, vino cu ideile proprii care sa te reprezinte si adapteaza mobila la locuinta ta.

3. Imprimeuri si texturi: atunci cand iti decorezi casa este greu sa alegi intre sutele de imprimeuri frumoase pe care le-ai gasit la magazinul de decoratiuni. Parca iti vine sa le combini pe toate.

Problema e ca prea multe imprimeuri dau senzatia de haos sau aglomerare, dupa caz si te indeparteaza usor, usor de la stilul pe care vrei sa il obtii.

4. Lumina corecta: prea multa lumina sau un spot plasat gresit sunt tot atatea greseli care iti pot strica ambientul. Este important sa gasesti solutia de iluminat care sa iti ofere confort in primul rand si in acelasi timp sa iti puna mobila in valoare.

5. Cabluri si iar cabluri: cu totii ne dorim sa tinem pasul cu tehnologia si dat fiind faptul ca a devenit din ce in ce mai usor sa ne cumparam un televizor sau un dvd, aceste lucruri nu intarzie sa-si faca aparitia in livingul nostru.

Dar, odata cu acestea apar si cablurile care pot schimba peisajul casei tale cu totul. Atunci cand decorezi cauta solutii care sa mascheze aceste cabluri.

Afla mai multe idei de decor de pe www.casa-gradina.ro.

Sursa: Revista Casa si gradina

Text: Draghici Elena

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#greseli decorare casa, #sfaturi decorare casa , #intalniri
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
sa pui chinezarii luate din banii bugetului statului, deci ilegal cum a facut Bombonel...