5 secrete ale celor mai bine platite femei din lume

Duminica, 26 Octombrie 2008, ora 07:41
3286 citiri
5 secrete ale celor mai bine platite femei din lume

Cele mai bine platite femei din lume si-au impartasit secretele profesionale (nu chiar toate, dar si cate unul este bine) revistei Marie Claire.

1. Fii intotdeauna tu insati

Indra Nooyi, directorul executiv al PepsiCo, nascuta in India, si care este considerata cel mai bine platit director-femeie din SUA, a purtat tinuta traditionala indiana -sari- chiar si la primele sale intreviuri pentru o slujba, cand cauta un loc de munca. Acum, poarta in mod obisnuit sari la evenimentele companiei, fara a se sfii sa fie ea insasi chiar si in mijocul a zeci sau sute de businessmeni imbracati conform normelor - adica in costum.

2. Numele tau este marca ta, asa ca pazeste-l cu pretul vietii

"Sunt foarte grijulie cu aceasta marca. Pana si ghivecele pe care imi pun numele le-am creat chiar eu" spune Rachael Ray, binecunoscuta realizatoare de emisiuni Tv culinare.

3. Nu-ti irosi energia luptandu-te cu cei care te urasc

"Nu este realist sa ma astept ca toata lumea sa iubeasca ce fac eu", explica cantareata Beyonce Knowles.

4. Asigura-te ca barbatul din viata ta si-a luat un angajament total fata de tine - si de succesul tau

"Veneam acasa de la o intalnire si imi ceream scuze ca intarziasem si sotul meu isi dadea ochii peste cap de exasperare... A doua oara mi-am luat un sot mult mai bun", povesteste una dintre cele mai puternice femei de pe Wall Street, Sallie Krawcheck.

5. Pozitioneaza-te pentru slujba pe care o doresti

"Cand ma luptam pentru a ajunge cea mai buna in tennis, nu spuneam ca sunt numarul doi. Spuneam ca vreau sa fiu numarul unu", isi aminteste jucatoarea Maria Sharapova.

Maria Ionescu

Cum trebuie să mânânci paste fără să te îngrași. "Este vorba de a echilibra farfuria"
Cum trebuie să mânânci paste fără să te îngrași. "Este vorba de a echilibra farfuria"
Carbohidrații sunt de obicei priviți cu neîncredere în ceea ce privește pierderea în greutate și cultura dietetică, iar pastele, în special, atrag multă atenție negativă....
Erika Isac, Macarena și dezvrăjirea femeilor
Erika Isac, Macarena și dezvrăjirea femeilor
„Dați mereu vina pe victime ca idioții”, „Dacă n-ai vagin nu ai dreptul la opinie” sunt versuri ale Erikăi Isac care i-au indignat pe mulți dintre cei care s-au obișnuit cu o Românie...
#Femei, #bine platite, #secrete, #job, #profesie , #intalniri