5 semne surprinzatoare care tradeaza infidelitatea

Duminica, 12 Iulie 2009, ora 08:05
15429 citiri
5 semne surprinzatoare care tradeaza infidelitatea

Toata lumea crede ca poate "mirosi" un tradator de la o mila departare. Infidelii au, cu totii, aceleasi caracteristici, nu-i asa? Ochi alunecosi, apeluri secrete etc. Daca totul ar fi atat de simplu...

In afara caracteristicilor si comportamentelor stiute de toata lumea, mai exista o serie de particularitati ascunse, care ar putea trada infidelitatea.

E bine sa nu vanezi un astfel de comportament, dar nici sa nu intorci privirea atunci cand ai de-a face cu el. Nu inseamna neaparat ca partenerul te insala, ci doar ca e cazul sa fii in garda. Exista probabilitatea ca acest lucru sa fie adevarat.

Nu-si plateste taxele la timp

Conform Yahoo!, care citeaza un expert in probleme de cuplu care scrie pentru Men's Health, lipsa de responsabilitate si nepasarea sunt semnalmentele unei persoane fara constiinta, careia prea putin ii pasa de cel de alaturi.

Deci, o persoana care nu ar avea nicio problema in a calca pe alaturi. Nici nu ar intelege de ce faci atat caz din asta.

S-a trezit in el simtul caritabil

Tipul tau a inceput brusc sa contribuie cu bani si la biserica si la adapostul de caini. Ba, mai mult, si-a taiat o bucata pretioasa din timpul sau liber, si asa aproape invizibil, pentru a face voluntariat, construind case pentru persoanele fara adapost.

Mai interesant ar fi sa afli ca chiar face toate astea. Pe langa sa te insele.

Pentru ca un studiu realizat in 2007, in Journal of Applied Psychology, a aratat ca, pentru a scapa de vina care ii macina uneori, ei ajung sa fie oameni model in societate. Asa nu mai simt ca gresesc, ci chiar se considera niste exemple demne de urmat. Fara pata.

Castiga mult

E adevarat, daca a dat norocul peste el, nu inseamna ca brusc si-a descoperit si latura infidela. Totusi, un studiu publicat in Journal of Marital and Family Therapy a aratat ca aceia care castiga mai mult sunt si mai predispusi sa insele.

Angajatii care nu au norocul unui salariu mare si care sunt, intr-un fel, dependenti de perechea lor, se gandesc de doua ori inainte de a-si risca relatia, contempland doar in gand perspectiva unei vieti mizere, de dupa momentul cand au calcat stramb si au fost descoperiti.

E un tip care tipa

Desi pare ciudata aceasta asociere, ton ridicat si infidelitate, cecetatorii australieni au descoperit ca persoanele care tipa si isi manifesta violenta, atat verbal cat si fizic, sunt abuzive, avand, deci, un tip de comportament care lasa loc si infidelitatii.

Narcisist pana la limita

Acest tip de persoana, mereu invaluita in stratul gros al importantei pe care si-o da, nici nu realizeaza ce suferinta poate sadi in sufletul partenerului, atunci cand alege sa primeasca si complimentele altcuiva.

Sunt atat de egoisti incat, gandindu-se la perspectiva unei aventuri, isi spun doar: "Merit sa fiu fericit!", asteptand cu ardoare momentul in care sa fie admirati, adulati, in centrul universului.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#semne infidelitate, #compoartament infidel, #narcisism infidelitate, #adulter , #intalniri