Afla cum poti scapa de oboseala

Marti, 22 Septembrie 2009, ora 07:42
5854 citiri
Afla cum poti scapa de oboseala
Foto: pinkkryptonite.com

Oboseala o simtim in fiecare zi. Neglijarea orelor de somn, programul prelungit la birou si ritmul alert al vietii cotidiene ne obosesc atat fizic, cat si psihic.

Te poti relaxa cu o baie fierbine, o iesire la teatru sau la concert, dar, daca starea nu dispare, atunci oboseala este cronica, iar remediul va trebui sa fie unul puternic, care sa actioneze rapid, informeaza herbalremedieslk.com.

Exista persoane care nu se pot relaxa decat dupa ce si-au terminat sarcinile zilnice. Ele sunt predispuse la oboseala cronica, pentru ca intotdeauna termina mai tarziu decat trebuie, iar timpul de relaxare se injumatateste.

Pentru astfel de persoane este necesara o dieta atenta, care sa actioneze eficient impotriva oboselii. Pentru a redobandi energia si vitalitatea de la inceputul perioadei stresante, este nevoie sa uitam de unele alimente.

Lasa deoparte cafeaua, zaharul, cerealele sau mancarurile tip fast food pentru cateva zile. Fa-ti provizii de legume proaspete, fructe si arome pentru sedintele de aromaterapie, iar planul tau pentru alungarea oboselii poate incepe.

De incercat acasa

Mineralele sunt foarte importante pentru organism. Potasiul este esential pentru indepartarea oboselii si el poate fi preluat din legumele verzi, portocale sau cartofi.

Calciul din organism joaca un rol esential in intarirea si fortificarea lui. Nu uita deci de lapte, iaurt, branza si smantana. Sodiul si zincul sunt necesare unui organism intarit, deci merele, castravetii si dovleacul sunt si ele pe lista ta de cumparaturi.

Incearca aceasta dieta cu minerale pentru indepartarea oboselii fizice si psihice. Dupa doar o zi te vei simti mult mai bine si in doar trei vei redeveni o persoana vesela, cu pofta de viata.

Grepfrutul poate fi considerat micul secret al revitalizarii. Cand te simti slabit, prepara un suc natural din doua grepfruturi si o lamaie si bea-l pe nerasuflate. Efectul este imediat, iar toti din jurul tau vor observa.

Daca nu poti renunta la obiceiurile tale alimentare, cere-i medicului tau sa iti prescrie o dieta cu vitamina B. El iti va recomanda cantitatea si durata tratamentului, iar rezultatele se vor vedea in timp.

Daca nici aceasta solutie nu este potrivita pentru tine, seara, cand ajungi acasa, fa o baie fierbinte, cu lumanari parfumate in jurul cazii si lumina difuza, muzica de relaxare pe fundal si uleiuri esentiale in apa ta de baie.

Doar 30 de minute de rasfat prin tehnicile de aromaterapie sunt suficiente pentru a indeparta oboseala. Vei incepe o noua zi proaspat si radios, pregatit pentru noi provocari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#oboseala remedii naturiste, #oboseala retete naturale , #intalniri