Avantajele de a fi amanta

Luni, 18 Mai 2009, ora 00:31
20075 citiri
Avantajele de a fi amanta

Societatea si religia critica statutul de amanta, acesta fiind considerat dincolo de o dezonorare proprie si cel mai mare pacat fizic.

Se spune ca orice barbat puternic, care vrea sa-si demonstreze ca inca poate, se implica periodic intr-o aventura extraconjugala, bazata in special pe sex.

Probabil ca acesta este tributul lasat mostenire de Eva, ca fiecare femeie sa plateasca pentru pacatul colosal de a-l fi ademenit pe cel care, cel putin teoretic, ii era sortit.

Desi necesitatea unei relatii stabile, a unei conventii si in cele din urma a unei hartii semnate, este finalul pe care si-l doreste fiecare reprezentanta a sexului frumos, exista si femei care poarta statutul de amante. De meserie sau nu. Care sunt insa avantajele de a fi amanta, in pofida statutului de sotie?

1. Ai toata libertatea pe care ti-o doresti. Constrans de timp sau conjunctura, barbatul isi va gasi cu greu timp la discretie sa petreaca cu tine. In fond esti, fie ca vrei sau nu, un punct in agenda lui si asa destul de incarcata.

Si pentru ca sotia sa nu banuiasca ceva, vei capata, peste noapte, nume de barbat, devenind un "foarte bun prieten".

Tu in schimb iti poti planifica timpul asa cum doresti. Nu numai ca vei avea ragaz pentru sedinte lungi la coafor, cumparaturi cu prietenele si intarzieri acasa fara reprosuri, dar ai putea chiar sa dai vina pe el spunand "ma fac frumoasa pentru tine".

2. Nu trebuie sa dai explicatii. Nu iti va putea reprosa niciodata (aproape) nimic, atat timp cat nici el nu-ti poate oferi totul.

Vei putea fi mereu o femeie admirata si dorita, fara ca amantul tau sa-ti faca scene de gelozie, atat timp cat si pe el il asteapta acasa o alta femeie.

3. Mult sex. Dincolo de latura afectiva, trebuie sa intelegi ca o relatie extraconjugala se bazeaza pe multa atractie fizica si, automat, mult sex. Sex programat, sex la birou, sex la hotel sau la tine acasa. Atentie insa, nu-i lasa rujul pe gulerul camasii, nu ai vrea ca nevasta sa afle, nu-i asa?

4. Scapi de statutul de casnica. Fara copii si fara sort legat la brau. Eventual intr-o fantezie sexuala si fara nimic pe dedesubt. O amanta nu trebuie nici sa-l astepte cu masa calda, atat timp cat oricum poate comanda ceva mai "picant" si nici sa-i miroasa parul a zahar vanilat, cand a primit de la el poate unul dintre cele mai scumpe parfumuri.

Daca sotia este femeia care il asteapta acasa cu capul plin de bigudiuri si se plange ca a stat prea mult in bucatarie, amanta il rasfata dandu-i sa manance cu propria mana si alintandu-l neconditionat.

5. Intotdeaua se va stradui sa-ti faca orice capriciu. Fara sa vrei aprope devii o intretinuta, pentru ca barbatul nu va dori sa-si piarda cel mai de pret trofeu.

Tu ce iti doresti? Sa te lafai relaxata la adapostul unui mariaj caldut si sa fii flatata de starea de maternitate, sau sa devii fructul interzis al pasiunii?

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#avantaje amanta, #statut amanta, #relatie extraconjugala , #intalniri