Bauturi recomandate cand urmezi o dieta

Marti, 16 Februarie 2010, ora 15:40
2641 citiri
Bauturi recomandate cand urmezi o dieta
Foto: webmd

Atunci cand o persoana incepe o dieta, isi focalizeaza atentia asupra alimentelor, nu si a bauturilor, desi acestea joaca un rol, foarte important. Ca si in privinta alimentelor, exista anumite bauturi recomandate intr-o dieta si bauturi de care trebuie sa te feresti. Afla in continuare care sunt bune si care nu.

Apa simpla este singura bautura recomandata in orice fel de dieta, aminteste Buzzle. Cantitatea ideala de apa consumata pe zi este de opt pahare. Apa este probabil cel mai bun element in pierderea in greutate sau in mentinerea uneia ideale.

Aceasta bautura suprima pofta de mancare, iti pastreaza stomacul plin si te va hidrata. De multe ori cand ai impresia ca iti este foame este de fapt o senzatie de sete, asa ca inainte de a manca bea un pahar cu apa. Daca vei bea opt pahare de apa pe zi, vei pierde 62 de calorii, deoarece corpul va lucra pentru ca temperatura apei sa ajunga la cea a corpului.

La polul opus se afla alcoolul si sucurile acidulate, deoarece contin multe calorii si te fac sa iti fie foame.

De ce trebuie sa bem doi litri de apa pe zi

Cafeaua simpla este buna intr-o dieta, insa uneori se adauga anumite elemente ce iti pot dauna. De exemplu, laptele si zaharul din cafea nu sunt foarte bune pentru regimul tau alimentar.

De ce trebuie sa consumi apa inainte si dupa un masaj

La fel se intampla si in cazul ceaiului. Cel simplu este bun pentru o dieta, insa daca adaugi indulcitori sau lapte, totul se duce complica si nu vei avea parte de rezultatele dorite. O bautura perfecta pentru dieta este ceaiul verde, datorita cantitatii de antioxidanti.

Laptele cu putine calorii si folosit corect intr-un regim alimentar te poate ajuta sa slabesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#bauturi recomandate dieta, #apa importanta dieta, #recomadari bauturi dieta , #intalniri